Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Mas Bertran

Mas Bertran

Mas Bertranin pienen kuohuviinitilan perustivat sisarukset Eva ja Santi Ventura vuonna 2005. Vuoteen 2011 saakka he valmistivat viinejään autotallissa ja muiden kuohuviinituottajien, kuten Casa Baladasin tiloissa, kunnes oma viinimö saatiin rakennettua Sant Martí Sarrocan kylään Penedèsissä. Sisarusten kuohuviineihinsä käyttämät köynnökset ovat 40-50-vuotiaita, tuotanto keskittyy klassisiin cava-rypäleisiin, Xarel-loon, Macabeoon ja Parelladaan, ja osa tarhoista hoidetaan luonnonmukaisin menetelmin. Sisarukset luottavat luonnon monimuotoisuuteen ja pyrkivät puuttumaan luonnon omaan toimintaan mahdollisimman vähän.

Rypäleet käyvät vanhoissa keraamisissa tankeissa. Viininvalmistuksessa kaikki tehdään käsin pullojen tanssituksesta sakkakypsytyksen jälkeen aina kapseleiden kiinnittämiseen. Kuohuviininen vuosituotanto on noin 40 000 pulloa. Franck Massardin Epicure Wines on ollut siskosten tukena, jotta heidän laatuviininsä ovat päässeet Kataloniaa kauemmas, kansainvälisille viinimarkkinoille ja myös meille tänne Suomeen.