B2B asiakkaaksi?

Pasi Ketolainen Master of wine


Haluaisitko Master of Winen valitseman viinin juuri teidän yrityksellenne?

Me Viinitiellä uskomme, että Suomi on valmis parempaan viinikulttuuriin. Siksi haluamme tuoda parhaan laadun myös yritysmaailmaan. Toimitamme laadukkaat loistavan hinta-laatusuhteen viinit sekä samppanjat yrityksenne asiakkaille tai henkilökunnalle helposti.

20 vuotta, 400 ravintolaa

Olemme palvelleet Suomen parhaimpia ja vaativimpia ravintola-asiakkaita kohta 20 vuoden ajan, asiakkainamme on yli 400 ravintolaa Ahvenanmaalta Lappiin.
Toimimme myös yhteistyökumppanina eturivin tapahtumissa sekä laivayhtiöissä.
Viinitilalta suoraan yritykselle
Vältämme välikäsiä. Toimitamme viinit vaivattomasti viinitilalta suoraan yrityksellenne. Tällä varmistamme kilpailukykyisen hinnan.

Kaksi Master of Winea

Olemme sitoutuneet henkilökuntamme viiniosaamisen kehittämiseen. Kaksi Suomen viidestä Master of Winesta työskentelee Viinitiellä. Lähin kahden korkeimman viinitutkinnon suorittaneesta maahantuojasta sijaitsee Lontoossa. Esimerkkinä ammattitaidostamme olemme maahantuonnin lisäksi myös viinintuottaja - ainoana maahantuojana Suomessa.

Case Story: Sushibar+Wine

Anders sushibar plus wine

Sushibar+Wine sekä Story -ravintolaketjuja pyörittävä We Are Group on ollut Viinitien yhteistyökumppani jo usean vuoden ajan.

Viinitien tuoma vahva ammattitaito sekä poikkeuksellinen tuoteportfolio ovat olleet yhdet merkittävävimmistä kilpailueduista WAG:in strategiassa. Asiakkaamme janoavat laatua ja olemme pystyneet vastaamaan tähän kysyntään. Tänä päivänä liiketoimintamme on laajentunut Suomesta aina Norjaan asti.
Anders Westerholm
We Are Group


Olemme tehneet liki viisikymmentä omaa viinibrändiä. Tässä kaksi niistä.

X-Berg
Viinitien tuottama neljän saksalaisen viinin tuoteperhe. Festareiden symboliviiniksi muodostunut Riesling löytyy lähes jokaisesesta Alkosta.
Lue lisää X-Bergistä

La Chouette
Suomen myydyin samppanja löytyy myös lähes jokaisesta Alkosta. Lisäksi La Chouette on Ruotsin viidenneksi myydyin samppanja yli miljoonan euron viennillä.
Tutustu valikoimaan
Lue Lisää La Chouettesta


Jutellaanko lisää?

Kerron mielelläni lisää, mitä lisäarvoa voisimme tarjota juuri teidän yrityksellenne.

Tommy Luhtala
Head of Horeca Sales
040 487 5566
tommy.luhtala@viinitie.fi

Sulje (esc)

Grand Crew

Me Viinitiellä uskomme, että Suomi on valmis parempaan viini- kulttuuriin. Ihmiset janoavat laatua, vastuullisuutta ja tarinoita yhä useammassa lasissa. Siksi haluamme olla entistäkin enemmän tämän kulttuurimuutoksen soihdunkantajia ja tuoda paremmat viinit kaikkien saataville.

Hei, tervetuloa viinien maailmaan!

Verkkokaupamme sisältö on vain täysi-ikäisille.

Ravintola-asiakkaat, muistattehan kirjautua verkkokauppaan!

Hae

Lisätty ostoskoriin