Yritystarina

toni-chouette

Viinitien tarina

Vuonna 2003 perustettu Viinitie Oy tuo maahan viinejä, oluita, laatutisleitä, muita juomatuotteita ja Coravin-viinilaitetta. Kahden vuosikymmenen aikana huolellisesti rakentamamme valikoima on täynnä tuotteita mielenkiintoisilta tuottajilta, joilla on aito tarina kerrottavanaan.

Tuomalla persoonallisia, loistavan hinta-laatusuhteen artesaaniviinejä suomalaisten ulottuville viemme viinikulttuuriamme parempaan suuntaan. Valikoimamme suhteen emme tee kompromisseja: hyvä tuottaja ja nautittava viini on toimintamme ydin.

Haluamme tukea pientuottajien elinkeinoa ja luontoa kunnioittavaa viljelyä kulttuurihistoriallisesti merkittävillä viinialueilla.  Asiakkaillemme haluamme olla mitattavaa lisäarvoa tuova luotettava kumppani.

Olemme myös maailman ensimmäisten viinitoimijoiden joukossa nollanneet oman hiilijalanjälkemme. Tapa, jolla teemme asioita, on saanut joukon alamme taitureita liittymään Viinitien jengiin. Yhdentoista juoma-alan huippuammattilaisen tiimistämme peräti kaksi on suorittanut Master of Wine -tutkinnon. Tämä on Suomen – ja miltei maailmankin – mittapuulla ainutlaatuista. Voimamme on näissä ihmisissä ja intohimossa, jolla luomme parempaa viini- ja kaupunkikulttuuria ympärillemme.

Joukkueeseemme kuuluu myös liuta sydämellisiä tuottajia, joiden kanssa ideoimme uusia, omaleimaisia laatuviinejä Suomen markkinoille. Halu tuoda hyvä juoma kaikkien saataville on kannustanut meitä viinitieläisiä hyppäämään myös tuotantopuolelle ja valmistamaan viinejä pitkäaikaisten tuottajaystäviemme kanssa Saksassa, Espanjassa, Ranskassa, Italiassa ja Tšekissä.

Viinitien omaa – 0,2 hehtaarin palstan rypäleistä valmistettua – Raja Rieslingiä on tehty Saksan Pfalzissa nyt kymmenen vuotta. Puhdaspiirteisessä, kasvupaikalleen tyypillisessä, hienostuneen mineraalisessa ja heleähappoisessa Raja Rieslingissä kiteytyy filosofia, joka viitoittaa toimintaamme niin maahantuomiemme kuin omien tuotteidemme suhteen.

Alkuperäänsä heijastavien laatutuotteiden ja innovatiivisten juomabrändien ohella uskomme elävään kaupunkikulttuuriin ja ystävyyteen yhteistyökumppaniemme kanssa. Olemme olleet aktiivisesti mukana monissa yleisötapahtumissa, kuten Pori Jazzeilla, Provinssissa, Tuskassa, Sidewaysissa, Maailma Kylässä -festivaalilla ja Grand Champagnessa.

#parempaaviinikulttuuria

Sulje (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Hei, tervetuloa viinien maailmaan!

Verkkokaupamme sisältö on vain täysi-ikäisille.

Ravintola-asiakkaat, muistattehan kirjautua verkkokauppaan!

Hae

Lisätty ostoskoriin