Mas Bertran

Mas Bertran

Mas Bertranin pienen kuohuviinitilan perustivat sisarukset Eva ja Santi Ventura vuonna 2005. Vuoteen 2011 saakka he valmistivat viinejään autotallissa ja muiden kuohuviinituottajien, kuten Casa Baladasin tiloissa, kunnes oma viinimö saatiin rakennettua Sant Martí Sarrocan kylään Penedèsissä. Sisarusten kuohuviineihinsä käyttämät köynnökset ovat 40-50-vuotiaita, tuotanto keskittyy klassisiin cava-rypäleisiin, Xarel-loon, Macabeoon ja Parelladaan, ja osa tarhoista hoidetaan luonnonmukaisin menetelmin. Sisarukset luottavat luonnon monimuotoisuuteen ja pyrkivät puuttumaan luonnon omaan toimintaan mahdollisimman vähän.

Rypäleet käyvät vanhoissa keraamisissa tankeissa. Viininvalmistuksessa kaikki tehdään käsin pullojen tanssituksesta sakkakypsytyksen jälkeen aina kapseleiden kiinnittämiseen. Kuohuviininen vuosituotanto on noin 40 000 pulloa. Franck Massardin Epicure Wines on ollut siskosten tukena, jotta heidän laatuviininsä ovat päässeet Kataloniaa kauemmas, kansainvälisille viinimarkkinoille ja myös meille tänne Suomeen.

https://masbertran.com/

Sulje (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Hei, tervetuloa viinien maailmaan!

Verkkokaupamme sisältö on vain täysi-ikäisille.

Ravintola-asiakkaat, muistattehan kirjautua verkkokauppaan!

Hae

Lisätty ostoskoriin