Mas Bertran
Mas Bertranin pienen kuohuviinitilan perustivat sisarukset Eva ja Santi Ventura vuonna 2005. Vuoteen 2011 saakka he valmistivat viinejään autotallissa ja muiden kuohuviinituottajien, kuten Casa Baladasin tiloissa, kunnes oma viinimö saatiin rakennettua Sant Martí Sarrocan kylään Penedèsissä. Sisarusten kuohuviineihinsä käyttämät köynnökset ovat 40-50-vuotiaita, tuotanto keskittyy klassisiin cava-rypäleisiin, Xarel-loon, Macabeoon ja Parelladaan, ja osa tarhoista hoidetaan luonnonmukaisin menetelmin. Sisarukset luottavat luonnon monimuotoisuuteen ja pyrkivät puuttumaan luonnon omaan toimintaan mahdollisimman vähän.
Rypäleet käyvät vanhoissa keraamisissa tankeissa. Viininvalmistuksessa kaikki tehdään käsin pullojen tanssituksesta sakkakypsytyksen jälkeen aina kapseleiden kiinnittämiseen. Kuohuviininen vuosituotanto on noin 40 000 pulloa. Franck Massardin Epicure Wines on ollut siskosten tukena, jotta heidän laatuviininsä ovat päässeet Kataloniaa kauemmas, kansainvälisille viinimarkkinoille ja myös meille tänne Suomeen.
https://masbertran.com/
Tule mukaan luomaan parempaa viinikulttuuria
Me Viinitiellä uskomme, että Suomi on valmis parempaan viini- kulttuuriin. Ihmiset janoavat laatua, vastuullisuutta ja tarinoita yhä useammassa lasissa. Siksi haluamme olla entistäkin enemmän tämän kulttuurimuutoksen soihdunkantajia ja tuoda paremmat viinit kaikkien saataville.
Liity Viinitien Grand Crew -yhteisöön ja olet mukana tekemässä parempaa viinikulttuuria.
Shopify-verkkokaupat © 2024, Viinitie Oy