Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Heinrich

Gernot Heinrich on yksi Itävallan parhaista viinintekijöistä – hän saa säännöllisesti täydet viisi tähteä Peter Moserin Falstaff-oppaassa ja hänen huippuviininsä Salzberg nauttii kansainvälisestä kulttimaineessa.

Golsissa, Neusiedlersee-järven liepeillä sijaitseva Heinrich tuottaa lähes pelkästään punaviiniä ja hyödyntää luonnonmukaisuutta korostavia biodynaamisia periaatteita tarhoillaan. Gernot kasvattaa perinteisiä alueen rypäleitä, kuten zweigeltiä, blaufränkischiä ja st. laurentia, mutta on myös istuttanut kansainvälisiä rypäleitä kuten merlot’ta ja pinot noiria. Alue hyötyy Unkarin suunnalta puhaltavasta lämpimästä tuulesta, mikä mahdollistaa täyteläisten punaviinien valmistamisen. Unohda ajatukset laihanpuoleisista saksalaisista liemistä, Itävalta on täysiverinen punaviinimaa.

Heinrich valmistaa neljää varietaaliviiniä – Zweigeltia, Blaufränkischiä, St. Laurentia ja Pinot Noiria ja neljää sekoitetta, REDia, Pannobilea, Gabarinzaa ja Salzbergia. Viinit ovat puhdaspiirteisiä ja konsentroituneita ja ne tasapainoilevat hienosti modernin ja perinteisen tyylin välillä. Tammen käyttö on tyylikästä, eikä painavaa suutuntumaa metsästetä balanssin kustannuksella. Viimeisen vuosikymmenen aikana Heinrichin viinit ovat muuttuneet aikaisempia vuosia elegantimpaan suuntaan ja kuuluvat kiistatta Itävallan punaviinien parhaimmistoon.

Heinrich

Näyttökuva 2017-3-20 kello 14.46.31.png

Gernot Heinrich on yksi Itävallan parhaista viinintekijöistä – hän saa säännöllisesti täydet viisi tähteä Peter Moserin Falstaff-oppaassa ja hänen huippuviininsä Salzberg nauttii kansainvälisestä kulttimaineesta.

Golsissa, Neusiedlersee-järven liepeillä sijaitseva Heinrichin pariskunta tuottaa lähes pelkästään punaviiniä ja hyödyntää luonnonmukaisuutta korostavia biodynaamisia periaatteita tarhoillaan. Gernot ja Heike kasvattavat perinteisiä alueen rypäleitä, kuten Zweigeltiä, Blaufränkischiä ja St. Laurentia, mutta ova istuttaneet myös kansainvälisiä rypäleitä kuten Merlota ja Pinot Noiria. Alue hyötyy Unkarin suunnalta puhaltavasta Pannonian lämpimästä tuulesta, mikä mahdollistaa täyteläisten punaviinien valmistamisen. Unohda ajatukset laihanpuoleisista ja ohuista liemistä, Itävalta on täysiverinen punaviinimaa!

Heinrich valmistaa varietaaliviinejä sekä parhaimmilta palstoilta saatavia tarhaviinejä. Viinit ovat puhdaspiirteisiä ja konsentroituneita ja tasapainoilevat hienosti modernin ja perinteisen tyylin välillä. Tammen käyttö on tyylikästä, eikä painavaa suutuntumaa metsästetä balanssin kustannuksella. Viimeisen vuosikymmenen aikana Heinrichin viinit ovat muuttuneet aikaisempia vuosia elegantimpaan suuntaan ja kuuluvat kiistatta Itävallan punaviinien parhaimmistoon.