Voita keikkamatka Berliiniin

Voita keikkamatka Berliiniin

Jäikö keikkalippu löytämättä? X-BERG tarjoaa mahdollisuuden voittaa keikkamatkan hotelleineen ja lentoineen sinulle ja ystävällesi!

Tee näin:


1. Tägää kaveri, kenen kanssa lähtisit Berliiniin 


2. Valmistaudu elämäsi seikkailulle!Palkinto arvotaan 30.9.2021 mennessä kaikkien kommentoineiden kesken. Onnea matkaan!

Kilpailun säännöt

Osallistu 9.-30.9.2021 välillä Viinitien ja X-Bergin arvontaan Facebookissa ja Instagramissa. Pääpalkintona keikkamatka Berliiniin sisältäen lennot, keikkaliput sekä hotellihuoneen kahdelle.

Arvonta suoritetaan kaikkien Facebookin ja Instagramin kilpailupäivitykseen kommentoineiden kesken. Arvonnan palkintoina on keikkamatka Berliiniin sisältäen lennot, keikkaliput sekä hotellihuoneen kahdelle. Palkinnon arvo 800€.

Voittamisen edellytys on, että kommentoi Viinitien Facebook- tai Instagram-kilpailujulkaisuun. Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan yksi voittaja.

Arvontaan voi osallistua 9.9.2021 alkaen, arvonta päättyy 30.9.2021 klo 23:59:59. Voittajaan otetaan yhteyttä viiden arkipäivän kuluessa Facebookissa tai Instagramissa yksityisviestillä. Voittajalta pyydetään palkintoa varten seuraavat yhteystiedot: etunimi, sukunimi, sähköposti ja muut mahdolliset tiedot palkinnon toimittamista varten. Voittaja voi itse vaikuttaa mille ajankohdalle sekä keikalle liput haluaa. Yksityiskohdista sovitaan voittajan kanssa henkilökohtaisesti kilpailun päättymisen jälkeen. Voittajan on vahvistettava voitto 48h sisällä arvonnasta. Mikäli voittaja ei vastaa viestiin tämän ajan puitteissa palkinto arvotaan uudelleen kunnes voittaja löytyy.

Viinitie ei kehoita ketään juomaan viiniä eikä kilpailuun osallistuminen edellytä tuotteen ostoa. Viinitie kehottaa kuluttajia vastuulliseen alkoholin käyttöön.

JÄRJESTÄJÄ:

Kilpailun järjestää Viinitie Oy. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin.

KILPAILUAIKA:

Arvontaan voi osallistua 9.9.2021 alkaen, arvonta päättyy 30.9.2021 klo 23:59:59.

KILPAILUN PALKINTO:

Arvonnan palkintoina on 800 € lahjakortti, joka sisältää keikkaliput, lennot sekä hotellimajoitukset kahdeksi yöksi kahdelle henkilölle. Voittaja voi itse vaikuttaa mille ajankohdalle sekä keikalle liput haluaa. Viinitie Oy vastaa palkinnon arpajaisverojen maksusta.

KILPAILUN EHDOT

Arvonnan palkinnosta vastaa Viinitie Oy.

Palkintoa ei ole mahdollista muuttaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi. Järjestävä yhtiö pidättää oikeuden korvata palkinnon vaihtoehtoisella, samanarvoisella palkinnolla mistä tahansa syystä aiheuttamatta vastuuta tältä osin.

Arvontaan osallistujan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Voittoa ei luovuteta alaikäiselle.

Kaikki tarvittava tieto palkintoon liittyen toimitetaan voittajalle arvonnan ratkettua.

HENKILÖTIEDOT:

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Kaikki osallistumista varten jätettävät henkilötiedot käsitellään Viinitie Oyn tietosuojaselosteen mukaisesti.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.

Vanhemmat artikkelit
Uudemmat artikkelit
Sulje (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Hei, tervetuloa viinien maailmaan!

Verkkokaupamme sisältö on vain täysi-ikäisille.

Ravintola-asiakkaat, muistattehan kirjautua verkkokauppaan!

Hae

Lisätty ostoskoriin