REKRY: Logistics & Office Manager

REKRY: Logistics & Office Manager

Haluaisitko työskennellä paremman viinikulttuurin puolesta?

Etsimme kokenutta ja kehitys-orientoitunutta ammattilaista täyttämään Logistics & Office Manager -position. Tässä tehtävässä tulet olemaan liima kaikkien toimintojen välillä ja työpanoksesi vaikuttaa merkittävällä tavalla koko yrityksen tekemiseen.

Tehtäväkenttä on laaja ja sisältää sekä rutiineja että uuden kehittämistä. Rutiinipuolen muodostavat muun muassa viranomaisraportointi, tuotetietojen ylläpito, ostotilaukset, kuljetustilaukset ja logistiikan optimointi. Olemme ensimmäinen hiilineutraali alamme toimija Pohjoismaissa ja toimenkuvaasi tulee kuulumaan myös hiilineutraalius- ja vastuullisuustoiminnot, koska olet se jäsen tiimistämme, joka näkee toimintamme kaaren kokonaisuudessaan. Lisäksi pääset kehittämään kasvavaa liiketoimintaamme digitalisoinnin ja automaation avulla esimerkiksi uusien järjestelmähankkeiden muodossa. 

Tässä tehtävässä tarvitset monipuolista kokemusta. Emme oleta, että olisit työskennellyt toimialamme parissa, mutta kansainvälinen logistiikka on sinulle tuttua useiden vuosien ajalta ja lisäksi olet kerryttänyt työvuosia monipuolisesti hallinnollisissa tehtävissä. Ympäristötietoisuus on sinulle yhtä tärkeää kuin meillekin ja etsit aktiivisesti tapoja tehdä asioita paremmin. Työ vaatii järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta sekä itsenäistä otetta tekemiseen. Olet se tyyppi, joka viihtyy taulukkolaskennan ja järjestelmien parissa. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielen taito lasketaan eduksesi. 

Etsimme työkaveria, joka tulee omalla panoksellaan vaikuttamaan merkittävästi liiketoimintamme menestykseen sujuvoittaen taustalla tapahtuvia prosesseja. Viinit ja elämykset niiden ympärillä kiinnostavat sinua ja haluat työskennellä missiomme mukaisesti paremman juomakulttuurin puolesta. Toivomme sinun olevan joustava, helposti lähestyttävä, hauska sekä luotettava kollega. Tämä työnkuva on yrityksessä uusi ja valittava henkilö pääsee vaikuttamaan sen sisältöön omien vahvuuksiensa mukaisesti. 

Työ on kokoaikainen ja alkaa loppuvuoden 2021 aikana, mahdollisesti nopeallakin aikataululla. Jos työnkuva ja meidän filosofiamme kolisee, emme malta kuulla sinusta lisää! Laita meille hakemus palkkatoiveineen tulemaan 3.10.2021 mennessä. 

Viinitie Oy on vuonna 2003 perustettu viinejä, laatutisleitä ja Coravin-viinilaitetta maahantuova yritys. Valikoimamme keskittyy mielenkiintoisiin tuottajiin, joilla on tarina kerrottavanaan. Bulkkituotteet eivät ole meitä varten. Haluamme kehittää pohjoismaista juomakulttuuria sekä tukea pientuottajien elinkeinoa. Olemme Pohjoismaiden ensimmäinen hiilineutraali toimija alalla ja haluamme erottua ympäristötietoisena kumppanina asiakkaillemme. 

Viinitien tiimi koostuu tällä hetkellä 11:stä juoma-alan ammattilaisesta, joihin lukeutuu kaksi Master of Winea. Maahantuonnin lisäksi valmistamme itse tuottajaystäviemme kanssa viinejä Saksassa, Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa.

Hae nyt!
https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/13699062

Vanhemmat artikkelit
Uudemmat artikkelit
Sulje (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Hei, tervetuloa viinien maailmaan!

Verkkokaupamme sisältö on vain täysi-ikäisille.

Ravintola-asiakkaat, muistattehan kirjautua verkkokauppaan!

Hae

Lisätty ostoskoriin