Pasin suositukset 2021

Pasin suositukset 2021

“Tässä vastaus ystävien viinisuosituspyyntöihin. Tällä listalla ei voi mennä pieleen!” - Pasi Ketolainen, Master of Wine

 

a Chouette de Champillon Champagne Brut 30,70€

Viinitien ja Autréaun perheen yhteistyönä valmistettu samppanja, jossa yhdistyvät Premier ja Grand Cru -palstojen rypäleet ja pitkä pullokypsytys. Elegantti, tyylipuhdas ja raikkaan keväinen samppanja.

6/6 Bang for the Bucks

Svenska Dagbladet 12/2019

VIISI TÄHTEÄ
HS 12/2017

Le Bullet Champagne Brut 29,70€

Uutussamppanja, joka on toteutettu Viinitien ja Gaston Burtinin kanssa yhteistyössä. Le Bullet -nimi on sanaleikki ranskankielisestä kuplia tarkoittavasta sanasta “les bulles”, ja kuvaa ajatonta vapautta, kevään tuloa ja iloa symbolisoivaa haarapääskyä. Sitruksista ja omenaista raikkautta, jonka viimeisteleve kermainen ja pitkä jälkimaku.

Vuoden 2020 Parhaat Samppanjat

Glorian Ruoka & Viini

“Ehdottomasti supersamppis hintaansa nähden”

4/2020 Iltalehti

Carl Loewen Quant Riesling 2019 15,49€

Loistavan laatu-hintasuhteen viini Saksan Moselista, Carl Loewenin perhetilalta. Vegaaninen viini, jonka puolikuiva tyyli tasapainottuu tuntuvalla hapokkuudella tehden kokonaisuudesta raikkaan ja tasapainoisen.

“Löytö! Laatuunsa nähden naurettavan edullinen riesling”

Iltalehti 1/2020

VIISI TÄHTEÄ “Edullinen ostos”
Viinilehti

X-Berg Riesling 2019 15,95€

Viinitien ja viinintekijä Markus Lundénin rakas riesling Rheingausta on suomalais-ruotsalais-saksalaisen yhteistyön tulos. Kuiva ja hedelmäinen viini, jonka raikas hapokkuus soveltuu monipuolisesti kala- ja äyriäisruokien kumppaniksi.

“Upea viini vetää rieslingin rakastajan lähes sanattomaksi.”

Iltalehti 03/2020

Serra da Estrela Albariño 2019 14,99€

Rías Baixasin tyylipuhdas ja merellinen Albariño. Aromaattinen ja kuiva viini, jossa on Atlanttisen ilmaston tuomaa raikasta hapokkuutta ja eloisuutta. Monipuolinen ruokaviini keväisille salaateille ja mereneläville.

“$15 Bottles that taste like $50”
James Suckling 11/2020

Borgogno Barbera d’Alba 2019 18,99€

Kulttituottajan klassisen tyylikäs Barbera, joka on kypsynyt 9 kuukautta betoni-, teräs- ja tammiastioissa. Keskitäyteläinen ja raikas maku sekä tammikypsytyksen tuomat pehmeät tanniinit ja ryhti soveltuvat grillatulle lihalle, ribseille ja pataruoille pehmentäen runsaampia makuja.

VIISI TÄHTEÄ Harmoninen, laadultaan erinomainen
Viinilehti

Torbreck Old Vines GSM 2014 19,99€

Barossan klassikkotuottajan täyteläinen taidonnäyte. Kehittynyt sekoite Grenachea, Shiraz’ta ja Mourvèdreä on todellinen haastaja parhaallekin Châteauneuf-du-Papelle. Tarkoin käsinpoimitut rypäleet ja kahden vuoden kypsytys tammiastoissa takaavat viinin laadun. Täyteläinen ja kypsän hedelmäinen kokonaisuus, jonka viimeistelevät hienojakoiset tanniinit.

Pegasus Ripasso 2016 19,99€

Viiden tähden Ripasso on viiden tähden Ripasso, kysytpä laatuviinien asiantuntijalta tai tähtitieteilijältä. Täyteläinen, hienosti kehittynyt huippu-Ripasso, jonka nimen taustalla on Pegasuksen tähtikuvio, ”lentävä hevonen”, jonka viisi tähteä loistavat muita kirkkaammin. 

“Poikkeuksellista vastinetta rahalle”
Pasi Ketolainen MW'

 

Vanhemmat artikkelit
Uudemmat artikkelit
Sulje (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Hei, tervetuloa viinien maailmaan!

Verkkokaupamme sisältö on vain täysi-ikäisille.

Ravintola-asiakkaat, muistattehan kirjautua verkkokauppaan!

Hae

Lisätty ostoskoriin