Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Azul y Garanza Bodegas

Minkälainen mielennyrjähdys saattaa lahjakkaat enologit valmistamaan viiniä keskellä autiomaata? Azul y Garanzan kohdalla kysymys on varsin aiheellinen, sillä viinitila sijaitsee keskellä Espanjan suurinta autiomaata, Las Bardenasia, Navarran maakunnassa. Rajoja rikkovan viinintekijäkaksikon, María Barrenan ja Dani Sanchezin, mukaan vastausta ei tarvitse etsiä kaukaa. Se löytyy lasista.

Autiomaan armoton ilmasto heittää köynnöksille haasteen. Suuret lämpötilavaihtelut öiden ja päivien lämpötiloissa paksuntavat rypäleiden kuoria, jolloin rypälemehuun tarttuu runsaasti väriaineita ja viineihin muodostuu upea tanniinirakenne. Azul y Garanzan viineihin käytetään pääasiassa omien tarhojen ekologisesti viljeltyjä rypäleitä.

Tuotantomäärät ovat maltillisia, eikä maaperää kuormittavia kemiallisia lannoitteita tai torjuntamyrkkyjä käytetä. Viinin laatu lähtee Barrenan ja Sanchezin mukaan hyvinvoivista köynnöksistä.

Kaksikko on valmistanut viinejään vuodesta 2000 alkaen, ensipäivästä lähtien luomumenetelmin. Barrena ja Sanchez palkittiin ensimmäisestä pullotetusta sadostaan DO Navarran myöntämällä laatupalkinnolla, joten tuloksia voi pitää onnistuneina. Viinien ainutlaatuisuuden takana ovat paitsi kasvuolosuhteet, myös tinkimättömyys laadun suhteen, Barrenan perheen vanhat viinitarhat ja Danin työkokemus laatuviinien tuotannossa Prioratissa Mas d’en Gilin ja Clos Mogadorin viinitaloilla.

Viinitalon nimi ‘Azul y Garanza’ tarkoittaa sinistä ja karmiininpunaista. Kun nämä kaksi väriä yhdistetään, saadaan lopputulokseksi tilan punaviineille tunnusomainen väri, joka on sävyltään syvän tumma ja intensiivinen.

Azul y Garanza Bodegas

Minkälainen mielennyrjähdys saattaa lahjakkaat enologit valmistamaan viiniä keskellä autiomaata? Azul y Garanzan kohdalla kysymys on varsin aiheellinen, sillä viinitila sijaitsee keskellä Espanjan suurinta autiomaata, Las Bardenas Realesia, Navarran maakunnassa. Rajoja rikkovan viinintekijäkolmikon, María Barrenan, veljensä Fernando Barrenan ja Dani Sánchezin, mukaan vastausta ei tarvitse etsiä kaukaa. Se löytyy lasista.

Autiomaan armoton ilmasto heittää köynnöksille haasteen. Suuret lämpötilavaihtelut öiden ja päivien lämpötiloissa paksuntavat rypäleiden kuoria, jolloin rypälemehuun tarttuu runsaasti väriaineita ja viineihin muodostuu upea tanniinirakenne. Azul y Garanzan viineihin käytetään omien ja vuokrattujen tarhojen luonnonmukaisin menetelmin viljeltyjä rypäleitä. Maaperää kuormittavia kemiallisia lannoitteita tai torjuntamyrkkyjä ei tilalla käytetä. Vuotuiset tuotantomäärät ovat maltillisia ja karut olosuhteet tuottavat konsentroituneita rypäleitä. Viinien laatu lähtee hyvinvoivista köynnöksistä.

Kolmikko on valmistanut viinejään vuodesta 2000 alkaen, ensipäivästä lähtien luomumenetelmin. Marían ja Fernandon isä omisti 2ha kokoisen viinitarhan alueella, ja pikkuhiljaa sen rinnalle alettiin haalia lisää tarhoja. Viinien valmistusta varten ystävykset ostivat vanhan osuuskunnan tilat, jotka he yhdessä kunnostivat ja kalustivat tarpeisiinsa. Barrenat ja Sánchez palkittiin ensimmäisestä pullotetusta sadostaan DO Navarran myöntämällä laatupalkinnolla, joten tuloksia voi pitää onnistuneina. Viinien ainutlaatuisuuden takana ovat paitsi kasvuolosuhteet ja tinkimättömyys laadun suhteen, myös Danin työkokemus laatuviinien tuotannossa Prioratissa Mas d’en Gilin ja Clos Mogadorin viinitaloilla.

Viinitalon nimi ‘Azul y Garanza’ tarkoittaa sinistä ja karmiininpunaista. Kun nämä kaksi väriä yhdistetään, saadaan lopputulokseksi tilan punaviineille tunnusomainen väri, joka on sävyltään syvän tumma ja intensiivinen.