Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Arendsig

Arendsig Single Vineyard Wines

Etelä-Afrikan Robertson Valleysta tulevan Arendsigin viinitilan filosofiana on tuottaa huippulaatuisia palstaviinejä, jotka edustavat ainutlaatuista maaperää, ilmastoa ja alkuperää. Viinintekijä Lourens van der Westhuizin viinit ovat terroir-viinejä käsitteen varsinaisessa merkityksessä. Arendsigilla pyritään mahdollisimman vähäiseen interventioon läpi viininvalmistuksen: käytössä ovat villihiivat ja neutraalit tankit, jotka eivät vääristele viinejen aitoa luonnetta. Tilan noin 11 hehtaaria kattavilla viinitarhoilla viljellään sauvignon blancia, chardonnayta, shirazia, cabernet sauvignonia ja viognieria. 

Arendsigin viinitila sijaitsee 150 kilometriä Kapkaupungista itään, eteläisen Robertsonin Bonnievalessa. Kahden vuorijonon välisessä laaksossa sijaitsevan viinitilan eri tarhojen maaperien koostumukset vaihtelevat pitkälti kasvupaikkojen mukaan. Breeden jokiuoman viinitarhojen maaperä koostuu pitkälti hiekasta, kun taas rinteillä sijaitsevat viiniköynnökset on istutettu karulle ja äärimmäisen kuivalle kivimaalle. Rinteillä sijaitseville viinitarhoille ohjataankin vettä mikrokastelujärjestelmän avulla Du Toits Kloofin ja Ceresin vuorilta.