Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

VignaLuce

VignaLuce on taidokkaan enologin Franco Calinin suhteellisen uusi projekti Maremmassa, Lounais-Toscanassa. Aiemmin Cantina di Albarese -nimellä kulkeen tilan tarhat sijaitsevat kivenheiton päässä Scansanon keskiaikaisesta kylästä ja kattavat 60 hehtaarin kokoisen alueen Monte Amiata vuoren kupeessa. Tarhoilla viljellään pääasiassa Sangiovesea, mutta myös pienempiä määriä Caberneta, Merlot’a ja Vermentinoa Morellino di Scansano DOCG -laatuluokituksen alla. Keskimäärin 20 vuoden ikäiset köynnökset kasvavat kivipitoisessa savimaassa n. 300 metrin korkeudessa vedenpinnan yläpuolella. Öisin puhaltavat kevyet tuulet pitävät alueen ilmankosteuden kurissa ja luovat yhdessä öiden ja päivien välisten lämpötilaerojen kanssa otolliset olosuhteet raikkaiden ja parfyymisten viinien tuotantoon.

VignaLucen viinitarhat muodostavat amfiteatterin kaltaisen muodon kuvankauniissa laaksossa, jonka huipulta aukeaa iltaisin upea näkymä mereen laskevasta auringosta. Näkymä kuvastuu myös tilan logossa. Viinitarhojen muodon suunnitteli aikanaan arvostettu edesmennyt enologi Giacomo Tachis, joka on tituleerattu Italian viinirenesannssin pääarkkitehdiksi. Tachis tunnetaan myös ns. supertoscanalaisten viinien isänä.

VignaLuce

vigna1.jpg

VignaLuce on taidokkaan enologin Franco Calinin suhteellisen uusi projekti Maremmassa, Lounais-Toscanassa. Aiemmin Cantina di Albarese -nimellä kulkeen tilan tarhat sijaitsevat kivenheiton päässä Scansanon keskiaikaisesta kylästä ja kattavat 60 hehtaarin kokoisen alueen Monte Amiata vuoren kupeessa. Tarhoilla viljellään pääasiassa Sangiovesea, mutta myös pienempiä määriä Caberneta, Merlot’a ja Vermentinoa Morellino di Scansano DOCG -laatuluokituksen alla. Keskimäärin 20 vuoden ikäiset köynnökset kasvavat kivipitoisessa savimaassa n. 300 metrin korkeudessa vedenpinnan yläpuolella. Öisin puhaltavat kevyet tuulet pitävät alueen ilmankosteuden kurissa ja luovat yhdessä öiden ja päivien välisten lämpötilaerojen kanssa otolliset olosuhteet raikkaiden ja parfyymisten viinien tuotantoon.

VignaLucen viinitarhat muodostavat amfiteatterin kaltaisen muodon kuvankauniissa laaksossa, jonka huipulta aukeaa iltaisin upea näkymä mereen laskevasta auringosta. Näkymä kuvastuu myös tilan logossa. Viinitarhojen muodon suunnitteli aikanaan arvostettu edesmennyt enologi Giacomo Tachis, joka on tituleerattu Italian viinirenessanssin pääarkkitehdiksi. Tachis tunnetaan myös ns. supertoscanalaisten viinien isänä.