Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Tutusaus Cava Gran Reserva Brut Nature

Kuohuviinit

Tutusaus Cava Gran Reserva Brut Nature

Cava-Tutusaus.jpg
Cava-Tutusaus.jpg

Tutusaus Cava Gran Reserva Brut Nature

17.90

Kypsä ja moniuloitteinen cava pitkällä hiivasakkakypsytyksellä hävyttömän hyvään hintaan. Kaksi peukkua ja varaukseton hymy!

Tuottaja: Vall Dolina
Vuosikerta: 2014
Alue / Laatuluokitus: DO Penedès (Olesa de Bonesvalls, Massís del Garraf)
Rypäle: Xarel-lo, Macabeo, Parellada, Chardonnay
Pullokoko: 0,75l

Luomu ja vegaaninen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Viini valmistetaan täysin luomumenetelmin, käsityönä, perinteisellä samppanjamenetelmällä. Ensimmäinen käyminen ilman lisättyjä hiivoja terästankeissa 16°C. Viini pullotetaan tammi-helmikuussa ja toinen käyminen tapahtuu pulloissa 13°C. Viini kypsyy sakan päällä 48 kuukauden ajan. Uudelleenkorkitus suoritetaan ilman pullon kaulan jäädytystä ja kypsytyksen aikainen tanssitus tapahtuu täysin manuaalisesti.

Alkoholi: 11,5% vol.

Käyttö: Loistava aperitiivi, joka toimii myös ruokapöydässä leikkeleiden, kala- ja äyriäisruokien, vihannesten, juustojen ja vaaleiden lihojen seurana.

Tarjoilulämpötila: 6-8 °C

Kuvaus: Runsas tuoksu on hedelmäinen ja siitä voi erottaa briossia sekä hivenen savuisuutta. Kuiva maku seuraa tuoksua ja siitä saattelevat paahteiset vivahteet. Raikkaan hapokas kokonaisuus, elegantit kuplat ja pitkä jälkimaku.