Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Franck Massard

”Tehdäkseen hyviä viinejä täytyy ottaa riskejä viinitarhalla ja kellarissa. Viiniköynnösten istutus ankarissa olosuhteissa, jyrkillä rinteillä, joissa vallitsevat äärimmäiset olosuhteet, on vasta ensimmäinen askel huippuviinin valmistuksessa”.

Franck Massard aloitti viiniuransa ravintolasalin puolelta ja vuonna 1996 hänet valittiin Ison-Britannian parhaaksi sommelieriksi. Viinin kaatamiseen kyllästyttyään Franck päätti hypätä toiselle puolelle aitaa ja opetella valmistamaan viiniä. Torres värväsi nuoren kyvyn riveihinsä. Massard viihtyi suuryrityksessä, mutta pinnan ajalla muhi ajatus oman viinitilan pyörittämisestä. Kahdeksan vuoden Torres-pestin jälkeen hänen unelmansa toteutui. Vuonna 2009 Epicure Wines aloitti toimintansa. Kumppaniksi yritykseen Franck löysi Christophe Brunetin. Epicure edustaa nousevia minikokoisia espanjalaisia tiloja ja valmistaa viinejä Massardin nimellä.

Massardin viinit erottuvat edukseen sekä lasissa että hyllyllä. Esimerkiksi Viinitien valikoimissa olevan Más Amorin etiketissä on graffitti, joka lienee ensimmäinen laatuaa viinin historiassa. Tyyliltään viinit ovat yhdistelmä innovaatioita ja perinteitä. Massardin nimeä kantava viini ei jää tutkassa katveeseen sen enempää kuin vedä överiksi. Ylilyöntien sijasta Massardin viini tasapainoilee uusien ja vanhojen ajattelutapojen välimaastossa freesaten toimialan näköaloja onnistuneesti.

Tuottajan kotisivu: www.epicure-wines.com

Franck Massard

PRIORAT.png

”Tehdäkseen hyviä viinejä täytyy ottaa riskejä viinitarhalla ja kellarissa. Viiniköynnösten istutus ankarissa olosuhteissa, jyrkillä rinteillä, joissa vallitsevat äärimmäiset olosuhteet, on vasta ensimmäinen askel huippuviinin valmistuksessa”.

Franck Massard aloitti viiniuransa ravintolasalin puolelta ja vuonna 1996 hänet valittiin Iso-Britannian parhaaksi sommelieriksi. Viinin kaatamiseen kyllästyttyään Franck päätti hypätä toiselle puolelle aitaa ja opetella valmistamaan viiniä. Torres värväsi nuoren kyvyn riveihinsä. Massard viihtyi suuryrityksessä kahdeksan vuoden ajan, mutta pinnan ajalla muhi ajatus oman viinitilan pyörittämisestä. Vuonna 2004 hänen vanha sommelierystävänsä päätti hankkia itselleen viinitarhan Prioratista ja yhdessä herrat alkoivat työstää unelmastaan totta. Ensimmäinen luotu viini oli Huellas, minkä myötä Franck ymmärsi, että viininteossa erityisesti kärsivällisyys, intohimo ja uutteruus ovat tarpeen. Vuonna 2009 Epicure Wines aloitti toimintansa.

Espanjalaisia viinitiloja kiertäessään Franck alkoi etsiä tarhoja, joissa oli paljon potentiaalia, ja useimmat näistä olivat äärimmäisen vanhoja palstoja, jotka oli hylätty marginaalisten ilmastojensa ja/tai vähäisten satomääriensä vuoksi. Samalla hän tapasi viljelijöitä, jotka tuottivat uskomattoman hienoja viinejä ymmärtäen luonnon monimuotoisuutta. Franckin intohimon kasvettua entisestään hän alkoi valmistaa viinejä myös Ribeira Sacran, Terra Altan ja Valdeorrasin alueilla, sekä auttaa paikallisia tuottajia saamaan viinejään kansainvälisille markkinoille.

Massardin viinit erottuvat edukseen sekä lasissa että hyllyllä. Esimerkiksi Viinitien valikoimissa olevan Más Amorin etiketissä on graffitti, joka lienee ensimmäinen laatuaa viinin historiassa. Tyyliltään viinit ovat yhdistelmä innovaatioita ja perinteitä. Massardin nimeä kantava viini ei jää tutkassa katveeseen sen enempää kuin vedä överiksi. Ylilyöntien sijasta Massardin viini tasapainoilee uusien ja vanhojen ajattelutapojen välimaastossa freesaten toimialan näköaloja onnistuneesti.

Franckin uusin projekti on 6 hehtaarin kokoinen viinitarha Poboledan kaupungin läheisyydessä Prioratissa, jonka hän osti yhdessä ystäviensä ja kumppaniensa Melinda Whitesiden ja David Forer MW:n kanssa. Odotamme innolla projektin tuloksia!