Skip to content
Naotari

Naotari

Vaikka Koba Kvatchrelishvili perusti Naotarin viinitilan yhdessä poikiensa Rezon ja Alexin kanssa vasta vuonna 2012, on perheessä tehty jo pitkään viinejä perinteisiä kvevrejä käyttäen. Kvarelin kaupungissa, Georgian itäosissa sijaitsevilla perheen omistamilla 3 hehtaarin viinitarhoilla viljellään valkoisia lajikkeita Kisiä, Khikhviä ja Rkatsitelia, sekä punaista Saperavia. Tarhat sijaitsevat pääasiassa soraisella, nopeasti kuivuvalla maaperällä Chikaanin kylän pohjoispuolella, missä ilmasto on kostea ja lämmin.

Koban koko viinifilosofia luottaa rypäleisiin, ja vuoden mittaan tarhoilla työskennellään luontoa kunnioittavin menetelmin ja väsymättä, jotta sadonkorjuun aikaan rypäleet ovat mahdollisimman elinvoimaisia ja terveitä. Näin viininvalmistus voidaan pitää yksinkertaisena ja äärimmäisen autenttisena, eikä viineihin tarvitse lisätä mitään ylimääräistä. Mitä tulee rypäleiden käyttämiseen viiniksi, Koba pitää itseään ennemminkin oppaana kuin väliintulijana. Viinit saavat käydä ajan kanssa, ja ne pullotetaan ilman suodatusta.

Tilan kokonaistuotanto on vain noin 5 000 pulloa vuodessa.


  • Natural viini
  • Vegaani
Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Hello, welcome to the world of wines!

The content of our online store is for adults only.

Restaurant customers, Remember to log in to the online store!

Search

Added to cart