Skip to content
Pikkujoulut tulossa?

Pikkujoulut tulossa?

Pikkujoulut ovat mainettaan parempi juhla. Pikkujouluperinne syntyi jo yli sata vuotta sitten 1910-luvulla ylioppilasosakunnissa, josta se levisi myöhemmin laajemmalle yhteiskuntaan.

Pikkujouluissa usein ruoka ja juoma ovat keskiössä. Tässä hyvä muistilista varaajalle

Huolehdi, että juotavaa on riittävästi

Kaikki ovat varmasti kuulleet lauseen "kunhan juoma ei lopu kesken". Tämä lause ei kuitenkaan liity päihtymiseen vaan yleiseen tunnelmaan. Juotava on vähintään puolet tarjoiluista ja näinollen merkittävässä roolissa illan onnistumisessa. Hyvä muistisääntö onkin laskea 2 juomaa ensimmäisen tunnin aikana ja siitä eteenpäin 1 juoma tuntia kohden.

Huomioi ruuan ja juoman toimivuus

Ruoka ja juoma luonnollisesti täydentävät toinen toisiaan. Huomioi siis suunnittelussa, että maut täydentävät toisiaan. Älä epäröi kääntyä Viinitien ammattilaisten puoleen.

Pikkujoulujen luonne määrittää tarjonnan

Onko vieraina ystäväsi vai asiakkaasi? Onko juhlassa pukukoodina naamiaiset vai iltapuku? Valikoi siis viinit sen mukaan.

Alkoholittomat ovat muutakin kuin limsaa

Alkoholittoman juomisen valitseminen ei tarkoita, että olet joko absolutisti tai autolla. Alkoholittomat trendaavat ja tähän kasvavaan kysyntään on vastannut myös viinintuottajat. Tänä päivänä tarjolla on loistavia alkoholittomia viinejä, jotka kannattaa ehdottomasti huomioida juomalistassa.

Tässä vielä suosituksemme pikkujoulun kattaukseen, joilla et voi mennä pieleen!

 

Older Post
Newer Post
Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Hello, welcome to the world of wines!

The content of our online store is for adults only.

Restaurant customers, Remember to log in to the online store!

Search

Added to cart