Skip to content
Marolo

Marolo

Marolon perheen tislaamo näki päivänvalon vuonna 1977 Piemonten Albassa. Tislaamon korkeasta laadusta ja arvostetusta asemasta voidaan kiittää pitkälti Paolo Maroloa, joka jo nuorena halusi näyttää että perinteisestä ja hyvin rustiikkisesta juomasta voidaan valmistaa nautinnollisia grappoja. Paolo teki kaikkensa mahdollisimman laadukkaan ja puhtaan lopputuloksen eteen panostamalla laadukkaisiin raaka-aineisiin, huolelliseen työskentelyyn ja puitteisiin. Paolo onkin onnistunut luomaan taiteellisen yhdistelmän, jonka kultaisen kolmion muodostavat käsityö, perinteiset valmistusmenetelmät ja moderni laitteisto.

Nykyään tilan tuotannosta vastaa Paolon poika Lorenzo. Tislaamo tekee läheistä yhteistyötä eri alueiden viinitilojen kanssa, sillä ainoastaan ensiluokkainen mäski kelpuutetaan grapaksi. Rypäleet tisleisiin saadaan Langhen, Roeron ja Monferraton alueilta. Tisleet ovat aina pieneriä, jolloin tarkkaan valittu raaka-aine pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Raaka-aineen puhtaus ja aromikkuus on tilalle tärkeää. Kukin tisle vamistuu noin 90 päivässä käyttäen hellävaraisia bain-marie-tislausastioita. Tislaus tapahtuu käsityönä taitavien tislausmestareiden toimesta. Osa tisleistä kypsyy tarkoin valikoiduissa tammitynnyreissä vuosien ajan.

Tarkka työskentely heijastuu myös tislaamon etiketeissä, jotka kaikki ovat taiteilija Gianni Gallon käsialaa.


Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Hello, welcome to the world of wines!

The content of our online store is for adults only.

Restaurant customers, Remember to log in to the online store!

Search

Added to cart