
Furlan
Furlanin perhetila sai alkunsa isoisä Nonno Amadio Furlanin perustaessa viinitilan vuonna 1930. Nykyisin tilaa pyörittävät hänen veljenpoikansa Amedeo, Alberto ja Moreno, jotka ovat tuoneet viinitilan nykyiselle vuosituhannelle. Tila sijaitsee Trevison provinssissa ja sen viinitarhat Proseccon tuotantoalueen sydämessä, Piave-joen laaksossa. Täällä Glera-rypäle on tuotannon keskiössä ja Proseccon maailmanlaajuinen suosio on omiaan kuvaamaan alueen merkitystä 2000-luvun kuohuviinintuotannossa.
Vuonna 2018 Furlan huomioitiin ympäristöystävällisistä toimintatavoistaan "Biodiversity Friend" -maininnalla. Täysin modernisoidut viininvalmistustilat toimivat vihreän energian avulla. Furlan tuottaa Proseccojen lisäksi myös valko- ja punaviinejä, joiden lajikkeina käytetään niin kansainvälisiä kuin paikallisia lajikkeita, kuten Manzoni Biancoa.
https://www.furlanvini.com/en/
Come and join us in creating a better wine culture
We at Viinitie believe that Finland is ready for a better wine culture. People are thirsty for quality, responsibility and stories in more and more glasses. That's why we want to be even more torchbearers of this cultural change and make better wines available to everyone.
Join the Viinitie Grand Crew community and you are involved in making a better wine culture.
Powered by Shopify © 2023, Viinitie Oy