Skip to content
Domaine du Carrou

Domaine du Carrou

Rogerin perheen historia Sancerren alueella ulottuu 1700-luvun alkuun saakka. Vuonna 1950 Dominique Rogerin isä Maurice alkoi tuottaa viinejä Domaine du Carroun nimellä Buén kylässä. Kylän Sauvignon Blanc -tarhat sijaitsevat alueeseen nähden hyvin korkealla ja köynnökset kasvavat kolmella eri maaperällä, jotka tunnetaan nimillä terres blanches, caillotes ja silex. Tarhojen maaperää työstetään jatkuvasti, mikä rohkaisee köynnöksiä ulottamaan juurakkonsa syvälle kalkkikiviseen maaperään. Tarhoilla ei koskaan käytetä kasvi- eikä tuholaismyrkkyjä.

Kaikki viljellyt rypäleet poimitaan yhä käsin, vaikka koneellinen korjuu alueella on kasvamaan päin. Kellarissa työskennellään minimaalisen intervention menetelmin ja viinit käyvät spontaanisti luonnollisten hiivojen avulla. Tilan valkoviinit kypsyvät terästankeissa, jolloin niiden maaperästä lähtöisin oleva mineraalisuus tulee parhaiten esiin. Tilan viinit ovat kuin suoraan klassisista Sancerren oppikirjoista - raikkaita, hapokkaita ja hienon kompleksisia!

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Hello, welcome to the world of wines!

The content of our online store is for adults only.

Restaurant customers, Remember to log in to the online store!

Search

Added to cart