
Château Cabrières
Cabrièresin vanha linna juontaa juurensa 1300-1400-luvuille, jolloin myös tiedettävästi ensimmäiset alueen viiniköynnökset istutettiin. Jo kolmen sukupolven ajan linna on kuulunut Arnaud'n perheelle, joka on omistanut elämänsä Châteauneuf-du-Papen viineille. Cabrièresin tilalla on hallussaan 37,5 hehtaaria tarhoja, joista 28,5 hehtaaria sijaitsee nimenomaan Châteauneuf-du-Papessa.
Cabrièresin viinitarhat sijaitsevat Châteauneuf-du-Papen pohjoisosan tasangolla, missä maaperä on kalkkipitoista ja alueelle tyypillisen kivistä. Päivän aikana isot kivet keräävät auringon lämpöä, jota ne heijastavat köynnöksille ja niiden rypäleille öisin. Köynnökset ovat kunnioitettavan vanhoja, 40-90-vuotiaita. Alueen sallituista lajikkeista noin 60% tilan köynnöksistä on Grenachea, 15% Syrahta, 15% Mourvèdrä ja 10% Cinsaulta. Lisäksi tarhoilta löytyy pieni määrä Counoisea, Muscardinia, Picpoulia, Terret Noiria, Clairettea, Bourboulencia, Grenache Blancia ja Roussannea. Satomäärät ovat alhaiset, vain 25-30 hl/ha ja rypäleet valikoidaan kahteen otteeseen laadun varmistamiseksi.
Kellarissa viininvalmistus noudattaa perinteitä. Rypäleet maseroituvat ja käyvät kolmen viikon ajan 28-30°C ja eri lajikkeet sekoitetaan käymisen jälkeen keskenään tasapainoiseksi kokonaisuudeksi. Viini kypsyy tammitynnyreissä 12 kuukauden ajan ennen pullotusta.
Tilan vuosituotanto on noin 120 000 pulloa.