Skip to content
Tipaton tammikuu - vai parempia alkoholittomia vaihtoehtoja koko vuodelle?

Tipaton tammikuu - vai parempia alkoholittomia vaihtoehtoja koko vuodelle?

Tipattomalla tammikuulla on Suomessa pitkät perinteet ja alkoholittomien juomavaihtoehtojen kirjo sekä laatu ovat parantuneet vuosien aikana merkittävästi. Enää tipatonta viettävän ei tarvitse tyytyä hanaveteen, vaan tarjolla on lukuisia laadukkaita vaihtoehtoja.

Erilaisten alkoholittomien juomavaihtoehtojen valikoima on laajentunut viime vuosina merkittävästi ja nykyään kuluttajilla on valittavanaan niin alkoholittomia oluita, siidereitä, lonkeroita, viinejä kuin coctailejakin - moctaileja. Valita voi lähtökohtaisestikin alkoholittomia tuotteita, kuten erilaisia mixereitä tai vaikkapa teejuomia. Tarjonnan kasvaessa vaikeutuu kuluttajan tehtävä löytää juuri se oma alkoholiton suosikkijuoma.

Viinitien missio Parempaa Viinikulttuuria koskee myös parempaa alkoholitonta viinikulttuuria ja olemmekin tehneet yhteistyötä alkoholittoman Kolonne Nullin kanssa jo vuodesta 2020 asti. Kyseessä on Berliinissä majaansa pitävä talo, joka tekee yhteistyötä viinintuottajien kanssa ympäri Saksan laatuviinialueita, kuten myös muualla Euroopassa. Alkunsa talo sai ystävysten Moritz Zyrewitzin ja Philipp Rößlen omasta kaipuusta juoda hyvää, laadukasta alkoholitonta viiniä. 

Kolonne Nullin viinit ovat tasapainoisia ja mahdollisimman matalalla sokeripitoisuudella, tehden niistä viinillisiä ja loistavia vaihtoehtoja ruokapöytään. 

Ravintolan alkoholittomien juomien vaihtoehtona voi hyvin olla myös muuta kuin alkoholitonta viiniä, josta loistavana esimerkkinä toimii Van Nahmenin luomutilan tuotteet. Alunperin vuonna 1917 omenamehujen tuottajana alkunsa saanut Van Nahmen valmistaa nykyään erilaisia mehuja, nektareja, siidereitä sekä teejuomia omenoiden lisäksi monista muistakin hedelmistä ja marjoista. 

Nahmenin laadukkuudesta sekä arvostuksesta kertoo heidän tuotteidensa päätyminen lukuisten niin yhden, kahden kuin kolmenkin Michelin-tähden ravintolan viinilistoille. Viinitien valikoimista löytyvät Rosé Darjeeling Rhubarb ja White Tea Tahiti Vanilla Quince ovat loistavia vaihtoehtoja alkoholittomaan viinipakettiin, mutta suosittelemme kokeilemaan näitä niin aamupalojen ja brunssien yhteydessä kuin alkoholittomien cocktailienkin valmistuksessa. 

Laadukkaiden alkoholittomien vaihtoehtojen lisääminen ravintolan viinilistalle sekä alkoholittomiin juomapaketteihin lisäävät asiakkaiden kokemaa lisäarvoa ja auttavat ravintolaa erottumaan positiivisesti markkinalla. 

Older Post
Newer Post
Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Hello, welcome to the world of wines!

The content of our online store is for adults only.

Restaurant customers, Remember to log in to the online store!

Search

Added to cart