Szigeti
Sektkellerei Szigeti on perustamisvuodestaan 1991 alkaen tuottanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja haalineita, perinteisellä menetelmällä valmistettuja kuohuviinejä. Perustajansa veljekset Peter Szigeti ja tilan kellarimestari Norbert Szigeti viettävät lukuisia tunteja viljelijöidensä viinitarhoilla mahdollistaakseen mahdollisimman hyvin lajikettaan ilmaisevien kuohuviinien tuotannon. Pannonian ilmastosta nauttiva Burgenlandin alue on omiaan kypsyttämään lajikkeet täyteen aromaattiseen potentiaaliinsa, mikä välittyy tilan viineissä runsaana hedelmäisyytenä.
Szigetin rypäleet saadaan sopimusviljelijöiltä, joiden tarha-alueet kattavat yhteensä noin 100 hehtaaria. Rypäleet poimitaan tarhoilta käsin, minkä jälkeen niiden rangat poistetaan hellästi ennen puristamista. Vain hienostuneimmat kaksi kolmasosaa mehusta käytetään tilan kuohuviinien valmistukseen. Mehun annetaan asettua yön yli viilennetyissä tankeissa, minkä jälkeen alkoholikäyminen alkaa hitaasti. Ensimmäisen käymisen jälkeen viinien annetaan jälleen asettua ennen pullotusta ja toista käymistä, mikä tapahtuu tilan viileissä kellareissa. Viinit saavat kypsyä sakan päällä pitkään, jolloin niihin kehittyy miellyttävän paahteisia ja autolyyttisiä aromeita.
Tilan vuosituotanto on noin 750 000 pulloa.