Pierrick Harang
Pierrick Harangin suvussa ei ole massiivista linnaa, eikä hän ole perinyt jättimäisiä viinitarhoja isoisiltään. Sen sijaan suvussa on viiden sukupolven verran viinikauppiaita ja enologeja, joilla kaikilla on ollut samanlainen draivi tuottaa ainoastaan parasta. Esimerkkinä tästä Pierrickin isä toimi muun muassa kuuluisan samppanjatalon G.H.Mumm’n pääviinintekijänä.
Pierrick itse ei ole ”vain” viinintekijä, vaan myös konsultoi useita viinitiloja ja hallitsee kokonaisvaltaisesti viinin matkan tarhalta kellariin, pulloon ja nautiskelijan lasiin. Ensimmäiset omat viininsä hän valmisti vuonna 2007 ja työskentelee tänä päivänä läheisesti Les Celliers Jean d’Alibertin -osuuskunnan kanssa. Heidän tiloissaan Pierrick tuottaa paitsi omat viininsä, myös auttaa tilan muiden viinien valmistuksessa. Pierrickin filosofian mukaisesti viini edustaa omaa aikaansa, eikä suinkaan eilispäivää, ja siksi hän esimerkiksi suosii kierrekorkkia pullotteissaan.
Pierrick Harangin kellaritilat sijaitsevat Perpignanissa, Etelä-Ranskassa, lämpimällä Languedoc-Roussillonin viinialueella. Herran Le Petit Balthazar -viinit ovat alueelleen kuitenkin ei-tyypillisesti kevytalkoholisia, helposti lähestyttäviä ja erityisen raikkaita. Pierrick on löytänyt metodit, joilla hän on saanut aluetta vaivaavat korkeat alkoholitasot kuriin. Alhaisemman alkoholin johdosta viineissä on myös keskiarvoa vähemmän kaloreita!
Pierrickin yritys kantaa ylpeänä hänen omaa nimeään ja tästä hauskasta kosmopoliitista on vaikea olla pitämättä. Samaa voi sanoa Pierrickin viineistä, jotka ovat olleet monen suomalaisen suosikkeja jo vuosien ajan! Pierrick tuottaa oman nimensä alla jopa 900 000 pulloa vuodessa. Tuottajalla on Haute Valeur Environnementale -sertifikaatti.