Furlan
Furlanin perhetila sai alkunsa isoisä Nonno Amadio Furlanin perustaessa viinitilan vuonna 1930. Nykyisin tilaa pyörittävät hänen veljenpoikansa Amedeo, Alberto ja Moreno, jotka ovat tuoneet viinitilan nykyiselle vuosituhannelle. Tila sijaitsee Trevison provinssissa ja sen viinitarhat Proseccon tuotantoalueen sydämessä, Piave-joen laaksossa. Täällä Glera-rypäle on tuotannon keskiössä ja Proseccon maailmanlaajuinen suosio on omiaan kuvaamaan alueen merkitystä 2000-luvun kuohuviinintuotannossa.
Vuonna 2018 Furlan huomioitiin ympäristöystävällisistä toimintatavoistaan "Biodiversity Friend" -maininnalla. Täysin modernisoidut viininvalmistustilat toimivat vihreän energian avulla. Furlan tuottaa Proseccojen lisäksi myös valko- ja punaviinejä, joiden lajikkeina käytetään niin kansainvälisiä kuin paikallisia lajikkeita, kuten Manzoni Biancoa.
https://www.furlanvini.com/en/
Tule mukaan luomaan parempaa viinikulttuuria
Me Viinitiellä uskomme, että Suomi on valmis parempaan viini- kulttuuriin. Ihmiset janoavat laatua, vastuullisuutta ja tarinoita yhä useammassa lasissa. Siksi haluamme olla entistäkin enemmän tämän kulttuurimuutoksen soihdunkantajia ja tuoda paremmat viinit kaikkien saataville.
Liity Viinitien Grand Crew -yhteisöön ja olet mukana tekemässä parempaa viinikulttuuria.
Shopify-verkkokaupat © 2024, Viinitie Oy