Jengin lasissa - Piipa

Jengin lasissa - Piipa

Piipa Kämppi

Tiimiimme liittyi pari kuukautta sitten kovan luokan viini- ja jalkapalloammattilainen Piipa Kämppi. Piipa vahvistaa myyntitiimiämme, joten tulette varmasti tapaamaan hänet jatkossa niin meillä kuin teillä erilaisissa asiakastapaamisissa.

“Olen aina ollut kaikenlaisten kuohuvien ystävä, mutta viime vuosina ehdottomat lempiviinit ovat löytyneet erityisesti roseekuohuvien joukosta. Etenkin näin kesää kohti mentäessä raikkaan elegantti Chouetten Premier Cru Rosé Brut maistuu poikkeuksellisen hyvälle. Treenien jälkeen kesäiltana omalla parvekkeella nautittu lasillinen roseesamppanjaa tuoreiden mansikoiden kera tuo arjen keskelle ihanan tuulahduksen luksusta. Toinen oma lemppari on nyt nousussa oleva Dissegnan roseeprosecco, joka tarjoaa hieman pehmeämmän vaihtoehdon nautiskeluun."

Vanhemmat artikkelit
Uudemmat artikkelit
Sulje (esc)

Grand Crew

Me Viinitiellä uskomme, että Suomi on valmis parempaan viini- kulttuuriin. Ihmiset janoavat laatua, vastuullisuutta ja tarinoita yhä useammassa lasissa. Siksi haluamme olla entistäkin enemmän tämän kulttuurimuutoksen soihdunkantajia ja tuoda paremmat viinit kaikkien saataville.

Hei, tervetuloa viinien maailmaan!

Verkkokaupamme sisältö on vain täysi-ikäisille.

Ravintola-asiakkaat, muistattehan kirjautua verkkokauppaan!

Hae

Lisätty ostoskoriin