Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Adegas Valmiñor

Iberian niemimaan luoteisimmassa nurkkauksessa sijaitseva Galicia on outolintu kuivan Espanjan alueella. Atlantin rannalla sataa lähes päivittäin ja sumu peittää eukalyptuspuiden kansoittamat vihreät rinteet taajaan. Galician näkökulmasta Costa del Sol aurinkorantoineen ja sateenvarjodrinkkeineen voisi yhtä hyvin sijaita toisella planeetalla.

Galician viinitarhat sijaitsevat pääosin Rías Baixas’issa, aivan Portugalin rajan pohjoispuolella. Tarhat ovat kooltaan pieniä ja viini on perinteisesti tuotettu maakunnan omiin tarpeisiin. Tämän seurauksena Galician viinit ovat suurelle yleisölle edelleen pitkälti tuntemattomia.

Viime vuosina alueen erinomaista potentiaalia on alettu ymmärtää samalla kun viinin valmistukseen on panostettu isolla kädellä. Se on kannattanut: Galiciasta on löydettävissä Espanjan mielenkiintoisimmat, täysin valtavirrasta poikkeavat, hedelmäisen raikkaat ja miellyttävän hapokkaat viinit, joissa on sekä painoa että vivahteikkuutta.

Adegas Valmiñor on laatuluokitusalueensa, DO Rías Baixasin, mielenkiintoisimpia viinitaloja. Viinien laatuun on panostettu määrätietoisesti ja vuonna 2002 valmistuneet tuotantotilat ovat eräät alueen nykyaikaisimmista. Valmiñorin tarhat ovat varsin mineraalipitoisia, minkä maistaa myös lasissa.

Adegas Valmiñor

Iberian niemimaan luoteisimmassa nurkkauksessa sijaitseva Galicia on outolintu kuivan Espanjan alueella. Atlantin rannalla sataa lähes päivittäin ja sumu peittää eukalyptuspuiden kansoittamat vihreät rinteet taajaan. Galician näkökulmasta Costa del Sol aurinkorantoineen ja sateenvarjodrinkkeineen voisi yhtä hyvin sijaita toisella planeetalla. Galician viinitarhat sijaitsevat pääosin Rías Baixas’issa, aivan Portugalin rajan pohjoispuolella. Tarhat ovat kooltaan pieniä ja viiniä on perinteisesti tuotettu maakunnan omiin tarpeisiin. Tämän seurauksena Galician viinit ovat suurelle yleisölle edelleen pitkälti tuntemattomia.

Viime vuosina alueen erinomaista potentiaalia on alettu ymmärtää samalla kun viinin valmistukseen on panostettu isolla kädellä. Se on kannattanut: Galiciasta on löydettävissä Espanjan mielenkiintoisimmat, täysin valtavirrasta poikkeavat, hedelmäisen raikkaat ja miellyttävän hapokkaat viinit, joissa on sekä painoa että vivahteikkuutta.

Adegas Valmiñor on laatuluokitusalueensa, DO Rías Baixasin, mielenkiintoisimpia viinitaloja. O Rosalin ala-alueella, aivan Portugalin rajan ja Atlantin tuntumassa sijaitseva viinitalo on perustettu vuonna 1997. Sijaintinsa johdosta talon tarhojen ilmasto on leuto, sillä Atlantin lisäksi tarhat saavat vaikutteita aluetta halkovasta Miño-joesta. Tarhat sijaitsevat kukkuloiden suojaamissa, lähes merenpinnan tasolla olevissa laaksoissa, ja niiden maaperä on varsin mineraalipitoista, minkä maistaa myös lasissa. Tilalla on hallussaan 34 hehtaaria viinitarhoja, joilla kasvaa pääasiassa Albariñoa, Treixaduraa ja Loureiroa. Tarhat jakautuvat neljään eri lokaatioon, joiden maaperä vaihtelee lietteisestä savesta ja joen mukanaan tuomista kivistä liuskekiveen.

Tilan viinintekijänä oli yli 20 vuoden ajan aina vuoden 2019 alkuun saakka yksi alueen arvostetuimpia ja kokeneimpia enologeja, Cristina Mantilla. Viinien laatuun on panostettu määrätietoisesti ja vuonna 2002 valmistuneet tuotantotilat ovatkin eräät alueen nykyaikaisimmista.