Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Champagne Autréau

Samppanjan tuotannossa sukunsa jalanjälkiä seuraavan Éric Autréaun johtama perhetila sijaitsee Champillonin kylässä lähellä Epernayn historiallista kaupunkia. Parhaillaan kellarissa häärää komeat kolme sukupolvea viinintekijöitä, sillä Éricin lisäksi valmistukseen osallistuvat hänen isänsä ja poikansa. Kokemusta suvusta ei tosiaankaan puutu, sillä Autréaun samppanjasuvun juuret on jäljitetty aina vuoteen 1670. Jalon kuohujuoman tuotanto aloitettiin Dom Pérignonin jalanjäljissä ja tämän oppien innoittamana 1700-luvulla.

Rypäleet upeiden samppanjoiden raaka-aineeksi saadaan omien tarhojen lisäksi sopimustuottajilta alueen parhaista kylistä. Omia viinitarhoja Champagne Autréaulla on yhteensä 30 hehtaaria. Grand Cru -tason chardonnay-rypäleet tulevat 5 hehtaarin palstalta Côte de Blancsin alueelta Chouillysta. Punaiset rypäleet kasvavat Marnen laaksossa, jossa on 4 hehtaaria Grand Cru- ja 7 hehtaaria 1er Cru -tason pinot noir -tarhoja sekä 14 hehtaaria pinot meunieria.

Toisin kuin monet suuret samppanjatalot, ei Autréau ole sortunut rahastamaan brändillään, joten talon samppanjoiden hinta-laatusuhde on erittäin kohdallaan. Huolellinen työskentely on prosessin perustana alusta loppuun: rypäleet valikoidaan tarkoin, eikä tuotteita lasketa markkinoille ennen vähintään kahden vuoden kypsytysajan täyttymistä. Huolenpito todella maistuu lasissa!

Champagne Autréau

Samppanjan tuotannossa sukunsa jalanjälkiä seuraavan Éric Autréaun johtama perhetila sijaitsee Champillonin kylässä lähellä Epernayn historiallista kaupunkia. Parhaillaan kellarissa häärää komeat kolme sukupolvea viinintekijöitä, sillä Éricin lisäksi valmistukseen osallistuvat hänen isänsä ja poikansa. Kokemusta suvusta ei tosiaankaan puutu, sillä Autréaun samppanjasuvun juuret on jäljitetty aina vuoteen 1670. Jalon kuohujuoman tuotanto aloitettiin Dom Pérignonin jalanjäljissä ja tämän oppien innoittamana 1700-luvulla.

Rypäleet upeiden samppanjoiden raaka-aineeksi saadaan omien tarhojen lisäksi sopimustuottajilta alueen parhaista kylistä. Omia viinitarhoja Champagne Autréaulla on yhteensä 30 hehtaaria. Grand Cru -tason chardonnay-rypäleet tulevat 5 hehtaarin palstalta Côte de Blancsin alueelta Chouillysta. Punaiset rypäleet kasvavat Marnen laaksossa, jossa on 4 hehtaaria Grand Cru- ja 7 hehtaaria 1er Cru -tason pinot noir -tarhoja sekä 14 hehtaaria pinot meunieria.

Toisin kuin monet suuret samppanjatalot, ei Autréau ole sortunut rahastamaan brändillään, joten talon samppanjoiden hinta-laatusuhde on erittäin kohdallaan. Huolellinen työskentely on prosessin perustana alusta loppuun: rypäleet valikoidaan tarkoin, eikä tuotteita lasketa markkinoille ennen vähintään kahden vuoden kypsytysajan täyttymistä.