Greg Lambrechtin vuonna 1999 alkunsa saama Coravin syntyi Gregin rakkaudesta upeisiin viineihin sekä halusta nauttia parhaita viinejä laseittain ilman pelkoa niiden oksidoitumisesta avaamisen jälkeen.
Ravintoloille laaja lasiviinilista tarjoaa monia mahdollisuuksia, mutta ei ole täysin ongelmatonta. Useat avatut pullot samanaikaisesti saattavat aiheuttaa hävikkiä ja suurentavat riskiä, ettei jokainen asiakkaalle tarjoiltu lasillinen ole aina tasalaatuinen. Tämä korostuu erityisesti kuohuvissa, joissa pullon avaamisen jälkeen kuplat lässähtävät nopeasti.
Vastavuoroisesti kattavammalla lasiviinilistalla voidaan kuitenkin saavuttaa kilpailuetua tuomalla useampia mielenkiintoisia viinejä kuluttajien saataville, ja lisätä tätä kautta asiakastyytyväisyyttä. Laajempi lasiviinilista voi myös kannustaa kuluttajaa kokeilemaan saman illan aikana montaa erilaista viiniä, kasvattaen viineihin keskimääräisesti käytettävää ostosummaa.
Yllä mainittuihin haasteisiin vastaa Coravin, joka julkaistiin nykymuodossaan markkinoille jo vuonna 2011. Coravinin korkin läpäisevä neula sekä argonkaasua sisältävä patruuna poistavat lasimyynnin aiheuttaman riskin, mahdollistaen kaikki sen edut. Tällä tavoin tarjoiltuna viini säilyy hyvänä pullossa useiden kuukausien ajan.
Vuonna 2021 markkinoille julkaistiin myös Coravin Sparkling, jonka asioista ravintoloiden on mahdollista tarjoilla jokainen lasillinen kuohuvaa täydellisesti kuplivana. Oli kyseessä sitten Recaredon Terrers Corpinnat, Blanc de Blancseistaan tunnettu Michel Gonet tai vaikkapa iki-ihana Le Bullet, Coravin Sparkling varmistaa täydellisen kuohuvan elämyksen pullon viimeiseen pisaraan saakka.
Lue lisää tästä viinimaailman mullistaneesta innovaatiosta ja tilaa omasi.
Psst. Kaikille marras-joulukuun aikana 2 laatikkoa kertaostona yli 50 € arvoisia kuohuvia ostaneille tarjoamme Coravin Sparkling -järjestelmän 10 % alennuksella.