Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Weszeli

Weingut Weszelin tilan tarina alkoi jo vuonna 1679, kun Summererien perhe aloitti maanviljelyn ja viininvalmistuksen Langenloisissa. Tietotaito siirtyi sukupolvelta toiselle kehittyen kohti nykyistä tyyliä, jossa luonnonmukaista viininvalmistusta tukee nykyaikainen tekniikka. Yli kolmensadan vuoden sekaviljelyn jälkeen Alfred Summerer muunsi tilukset kokonaan viinitarhoiksi. Tänäpäivänä Weingut Weszelin puikoissa ovat Rupert Summerer ja Davis Weszeli, jotka molemmat kuuluvat Weszelin viinisukuun.

Weszelin palstat sijaitsevat Itävallan Kamptalissa, Langenloisin kylän ympäristössä. Weszeli tuottaa noin 30 hehtaarin alueella laadukkaita valkoviinejä grüner veltliner ja riesling -lajikkeista. Viinitarhat jakautuvat yhdeksälle eri palstalle Langenloisin länsi-, itä- ja pohjoispuolille. Kunkin palstan mikroilmasto ja erilaiset maaperät tuottavat omaleimaisia, terroiriaan edustavia viinejä. Grünerit kattavat 80 % tuotannosta ja rieslingit 20 %. Weszelin tuontantomenetelmät ovat luonnonmukaisia ja tila on siirtymässä kohti luomusertifioitua tuotantoa.

Rypäleet poimitaan käsin ja puristetaan hellästi rankoja rikkomatta. Kaikki viinit käyvät läpi lämpökontrolloidun käymisen terästankeissa. Viinien kypsytystavat ovat yksilöllisiä, mutta perusperiaatteena on se, että palstaviinejä kypsytetään maltillisesti tammitynnyreissä ja ne lasketaan liikkeelle aikaisintaan 24 kuukauden ikääntymisen jälkeen. Muut viinit saavat nekin ikääntyä vähintään puoli vuotta.

Tilan filosofiana on ”Terrafactum Principle”, jonka mukaan viinitarhat ja niiden monimuotoisuus ovat laadukkaan viinintuotannon perusta. Tarhoilla tehdään runsaasti töitä luontoa kunnioittaen, sillä Weszelin mukaan juuri tarhoilla muodostuu viineille niiden ominainen luonne. Tätä tukee tilalla vallitseva ajatus ”Do as little as possible in the cellar”.

Weszeli

Weingut Weszelin tilan tarina alkoi jo vuonna 1679, kun Summererien perhe aloitti maanviljelyn ja viininvalmistuksen Langenloisissa. Tietotaito siirtyi sukupolvelta toiselle kehittyen kohti nykyistä tyyliä, jossa luonnonmukaista viininvalmistusta tukee nykyaikainen tekniikka. Yli kolmensadan vuoden sekaviljelyn jälkeen Alfred Summerer muunsi tilukset kokonaan viinitarhoiksi. Tänäpäivänä Weingut Weszelin puikoissa ovat Rupert Summerer ja Davis Weszeli, jotka molemmat kuuluvat Weszelin viinisukuun.

Weszelin palstat sijaitsevat Itävallan Kamptalissa, Langenloisin kylän ympäristössä. Weszeli tuottaa noin 30 hehtaarin alueella laadukkaita valkoviinejä grüner veltliner ja riesling -lajikkeista. Viinitarhat jakautuvat yhdeksälle eri palstalle Langenloisin länsi-, itä- ja pohjoispuolille. Kunkin palstan mikroilmasto ja erilaiset maaperät tuottavat omaleimaisia, terroiriaan edustavia viinejä. Grünerit kattavat 80 % tuotannosta ja rieslingit 20 %. Weszelin tuontantomenetelmät ovat luonnonmukaisia ja tila on siirtymässä kohti luomusertifioitua tuotantoa.

Rypäleet poimitaan käsin ja puristetaan hellästi rankoja rikkomatta. Kaikki viinit käyvät läpi lämpökontrolloidun käymisen terästankeissa. Viinien kypsytystavat ovat yksilöllisiä, mutta perusperiaatteena on se, että palstaviinejä kypsytetään maltillisesti tammitynnyreissä ja ne lasketaan liikkeelle aikaisintaan 24 kuukauden ikääntymisen jälkeen. Muut viinit saavat nekin ikääntyä vähintään puoli vuotta.

Tilan filosofiana on ”Terrafactum Principle”, jonka mukaan viinitarhat ja niiden monimuotoisuus ovat laadukkaan viinintuotannon perusta. Tarhoilla tehdään runsaasti töitä luontoa kunnioittaen, sillä Weszelin mukaan juuri tarhoilla muodostuu viineille niiden ominainen luonne. Tätä tukee tilalla vallitseva ajatus ”Do as little as possible in the cellar”.