Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Dr. Wehrheim

Dr. Wehrheim

Wehrheim 1.jpg

Wehrheim on perhetila, joka on tuottanut viinejä Saksan Pfalzissa vuodesta 1920. Luonnolliset tuotantomenetelmät ovat yksi viininvalmistuksen kulmakivistä ja kaikki viinit tuotetaankin luomumenetelmin. Tilan nykyiset vetäjät, isä Karl-Heinz ja poika Franz Wehrheim, tunnetaan laadukaista, tasapainoisista viineistä, jotka edustavat tyylikkäästi alkuperäänsä. Isoisä Dr. Heinz Wehrheim Senior on vetäytynyt jokapäiväisestä ydintoiminnasta tukijoukkojen puolelle, mutta hänen vankkaa tietotaitoaan pidetään yhä suuressa arvossa tilalla.

Wehrheimin tilukset kattavat 17 hehtaarin pinta-alan ja tuotanto keskittyy alueelle tyypillisiin rypälelajikkeisiin, riesligiin, weisser burgunderiin (pinot blanc) ja spätburgunderiin (pinot noir). Näiden ohella tilalla tuotetaan pieniä määriä pinot gris'tä, chardonnayta, silvaneria, muskatelleriä, merlotia ja cabernet sauvignonia. Wehrheimin viinitila kuuluu saksalaisten laatuviinituottajien VDP-järjestöön ja on yksi sen vanhimmista jäsenistä. 

Kellarilla sovelletaan perinteisiä tuotantomenetelmiä moderniin teknologiaan. Viinistä riippuen käymisastioina käytetään terästankkeja tai tammitynnyreitä. Käymisprosessin jälkeen kukin viini saa levätä tarvitsemansa ajan. Viinit lasketaan liikkeelle vasta kun niiden arvioidaan olevan tarpeeksi kehittyneitä ja ekspressivisiä. Ainutlaatuiset kasvualueet pyritään tuomaan esille jokaisessa viinissä.

Wehrheimin tuotanto on noudattanut biodynamisia periaatteita vuodesta 2007. Luomusertifikaattia viinit ovat kantaneet vuodesta 2010. Perhetuottaja uskoo luonnollisten tuotantomenetelmien heijastuvan viinien makuprofiilissa, mutta olennaisena lisäarvona pidetään myös ympäristövastuullisia tuotantotapoja, jotka mahdollistavat otolliset viininviljelyolosuhteet myös seuraaville sukupolville. Wehrheimilla arvostetaan saksalaisten viinialueiden kulttuuri-historiallista perintöä ja perinnön vaaliminen on yksi toiminnan tärkeistä pilareista.