Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Viña Zorzal

Viña Zorzalin takana seisoo kolmen kopla, veljekset Xabier, Iñaki ja Mikel Sanz, sekä enologi Jorge Navascués. Zorzalin palstat kattavat noin 40 hehtaarin alueen Navarran eteläisimmässä päässä, Ebron laaksossa, Ribera Bajan ala-alueella. Viinintekijä-isänsä jalanjäljissä viinien pariin päätyneet veljekset valmistavat viininsä luomumenetelmin ja heidät tunnetaan erityisesti tyylistään, joka on Ribera Bajan valtavirtaa huomattavasti raikkaampi.

Zorzalin viinit syntyvät pääosin paikallisista Garnacha- ja Graciano-rypäleistä, mutta mukaan mahtuu myös hieman Tempranilloa ja valkoisia lajikkeita. Zorzalin palstat sijaitsevat noin 520 metrin korkeudessa Pyreneiden juurella ja alue hyötyy Atlantilta puhaltavista viilentävistä tuulista. ”Puskaviinit” kasvavat karussa, pikkukivien kansoittamassa maaperässä, joka koostuu pitkälti kalkkikivestä ja savesta.

Sanzin veljesten viinitekofilosofia on yksinkertainen: 90% työstä tehdään tarhoilla ja 10% kellarilla. Toimintaa ohjaa aate alkuperäisten lajikkeiden ja maaperän arvostuksesta, joka oli ”expat-buumin” aikoihin etenkin 80-luvun tienoilla pitkään retuperällä – kooperatiivit tuottivat valtavia volyymejä ranskalaisia rypäleitä ja paikalliset ”puskaviinit” hylättiin. Zorzalin missiona on elävöittää aikoinaan hylättyjä viinipalstoja, hyödyntää niillä villinä kasvaneita alkuperäislajikkeita ja valmistaa nautittavia, alkuperäänsä edustavia viinejä. Mielestämme he onnistuvat siinä erinomaisesti.

Viña Zorzal

Viña Zorzalin takana seisoo kolmen kopla, veljekset Xabier, Iñaki ja Mikel Sanz, sekä enologi Jorge Navascués. Zorzalin palstat kattavat noin 40 hehtaarin alueen Navarran eteläisimmässä päässä, Ebron laaksossa, Ribera Bajan ala-alueella. Viinintekijä-isänsä jalanjäljissä viinien pariin päätyneet veljekset valmistavat viininsä luomumenetelmin ja heidät tunnetaan erityisesti tyylistään, joka on Ribera Bajan valtavirtaa huomattavasti raikkaampi.

Zorzalin viinit syntyvät pääosin paikallisista Garnacha- ja Graciano-rypäleistä, mutta mukaan mahtuu myös hieman Tempranilloa ja valkoisia lajikkeita. Zorzalin palstat sijaitsevat noin 520 metrin korkeudessa Pyreneiden juurella ja alue hyötyy Atlantilta puhaltavista viilentävistä tuulista. ”Puskaviinit” kasvavat karussa, pikkukivien kansoittamassa maaperässä, joka koostuu pitkälti kalkkikivestä ja savesta.

Sanzin veljesten viinitekofilosofia on yksinkertainen: 90% työstä tehdään tarhoilla ja 10% kellarilla. Toimintaa ohjaa aate alkuperäisten lajikkeiden ja maaperän arvostuksesta, joka oli ”expat-buumin” aikoihin etenkin 80-luvun tienoilla pitkään retuperällä – kooperatiivit tuottivat valtavia volyymejä ranskalaisia rypäleitä ja paikalliset ”puskaviinit” hylättiin. Zorzalin missiona on elävöittää aikoinaan hylättyjä viinipalstoja, hyödyntää niillä villinä kasvaneita alkuperäislajikkeita ja valmistaa nautittavia, alkuperäänsä edustavia viinejä. Mielestämme he onnistuvat siinä erinomaisesti.