Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Viinitie

Viinitie on paitsi viinien, oluiden ja muiden juomatuotteiden maahantuoja, olemme myös niiden tuottaja. Valmistamme viinejä ja olutta yhteistyössä pitkäaikaisten tuottajaystäviemme kanssa Saksassa, Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Missionamme on tarjota ainutlaatuisia juomatuotteita, jotka edustavat alkuperäänsä. Tähän mennessä olemme tuottaneet yhden samppanjan, yhden cavan, kaksi rieslingiä ja yhden oluen yhdessä huikeiden viinintekijöiden ja panimomestarin kanssa.

Viinitie is a beverage importer and wine producer based in Helsinki, Finland, working in cooperation with wineries and breweries in Spain, Germany and France. Since its founding in 2003, Viinitie’s mission has been to provide excellent products that represent their origin and that have been produced with respect for the environment. In 2012 the passion towards viticulture and the deep relationships with some of our long-term producers led to the realization of a far-fetched dream, the production of our own wines. Since the beginning of the production of Viinite’s own wines and beers, we have brought five products to the market.

Viinitie

Olemme viinitukkureita, mutta myös viinintekijöitä. Täysin oma projektimme viininvalmistuksessa alusta loppuun on Saksan ja Ranskan rajalla tehtävä Raja Riesling. Teemme tämän lisäksi yhteistyössä tiettyjen avaintuottajien kanssa noin kymmentä eri viiniprojektia Euroopan eri viinialueilla, muun muassa Champagnessa, Languedocissa, Venetossa, Kataloniassa, Rheingaussa ja Pfalzissa. Nämä viinit tehdään tarkoin valikoitujen perhetuottajien ja kasvattajien kanssa kategorioissa, joissa katsomme, että yhteistyössä tehtävä viini on hinnan, laadun ja yksilöllisyyden puolesta paras vaihtoehto.

Tunnemme projekteihin valitut viinintekijät erittäin hyvin ja olemme perehtyneet heidän tuotantoonsa perusteellisesti 5-10 vuoden ajan. Erityisesti arvioimme viinintekijän kykyä tehdä paitsi erinomaisia viinejä hyvinä vuosina, mutta etenkin osaamiseen tehdä vaativina vuosina hyviä viinejä. Jokaisella projektiin valitulla alueella tulee myös olla potentiaali olla maailmanlaajuisesti korkeimmalla mahdollisella laatutasolla siten, että näitä viinejä voi tehdä näin hyvin vain täällä.

Tärkeimmät yhteistyöprojektimme ja teemat joilla niitä teemme:

Champagne Chouette – Autreaun perhe x Viinitie
”Paras mahdollinen alle 30 euron Champagne, mukana 1er ja grand cru –tarhoja, pidempi hiivasakkakypsytys, vain ensimmäisen puristuksen laadukkain mehu”

Cava Flors Blanques – Masetin perhe x Viinitie
”Matalat hehtaarikohtaiset sadot, tarhalähtöinen tuotantotapa, luonnonmukainen viljely, perustuotteen hinta”

X-Berg Riesling – Markus Lundén & Mehrlein x Viinitie

X-Berg Pinot Noir ja X-Berg Rosé – Friedrich Becker x Viinitie
”Erinomaiset tarhat ja tuotantoalueet, erinomaiset viinintekijät, premium-kategorian saksalaiset viinit keskihintaan”

Bassanoshiro – Gottardin perhe (Contrà Soarda) x Viinitie
”Laadukas pienempi perhetuottaja, luonnonmukainen viljely, aromaattisempi lajike, Veneton rinnepalstat, aasialaista
ja skandinaavista keittiötä tukeva viini lasiviinikategoriassa.”

Sans Air – Pierrick Harang x Viinitie
”Aidosti mielenkiintoisia n. 10 euron hintaisia viinejä. Pidempää hiivasakkakypsytystä ja tammea edullisessa hintakategoriassa, erinomainen enologin avulla”

Pegasus – Mirko Sella (Sancassiano) x Viinitie
”Perinteinen apassimento-menetelmä, tavoiteena Amaronen makuprofiili lasiviinin hintaluokassa”