Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

VIINITIE

VIINITIE

Viinitie Oy on vuonna 2003 perustettu viinejä, pienpanimo-oluita, laatutisleitä ja muita juomatuotteita sekä Coravin-viinilaitetta maahantuova yritys. Juomavalikoimamme keskittyy mielenkiintoisimpiin tuottajiin, joilla on tarina kerrottavanaan. Bulkkituotteet eivät ole meitä varten – tavoitteenamme on nostaa persoonallisia, äärimmäisen hyvän hinta-laatusuhteen juomia kaikkien saataville. Haluamme kehittää pohjoismaista juomakulttuuria laadukkaampaan suuntaan sekä tukea pientuottajien elinkeinoa ja kultuurillis-historiallisesti merkittäviä viinialueita. 

Viinitien kotimaan tiimi koostuu tällä hetkellä yhdestätoista juoma-alan ammattilaisesta. Jengiimme kuuluu myös monikansallinen liuta sydämellisiä tuottajia, joiden kanssa ideoimme omia poikkeuksellisia brändejämme ja ponnistelemme tarjotaksemme markkinoille laadukkaampia juomia. Ympärillämme pyörivät myös We Are Groupin tukijoukot. Yhdessä olemme suurperhe, johon kuuluu Viinitien ohella Sushibar+Wine -ravintolat, Story -ravintolat, Bar Cón, Vin-Vin, Bier-Bier sekä We Are PR. Meitä kaikkia yhdistää nautiskelijaluonne sekä täysillä tekemisen meininki.

Innokkuus ja halu tuoda hyvä juoma kaikkien saataville on kannustanut meitä Viinitieläisiä hyppäämään myös tuotantopuolelle ja valmistamaan viinejä ja olutta yhteistyössä pitkäaikaisten tuottajaystäviemme kanssa Saksassa, Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Olemme olleet myös aktiivisesti mukana erilaisissa yleisötapahtumissa, kuten Pori Jazzeilla, Provinssissa, Sidewaysissa, Maailma Kylässä festivaalilla, Helsinki Night Marketissa, Tuskassa, Tammerfesteilla ja Grand Champagnessa – muutamia mainitaksemme. Olemme myös Ravintola Säiliö 468 -tapahtuman taustalla.

Uskomme omaa alkuperäänsä heijastavien laatutuotteiden voimaan sekä strategiseen ystävyyteen yhteistyökumppaniemme kanssa. Yhdessä luomme tulosta kansainvälisen tason tuoreilla ideoilla ja nautimme elämäntavastamme.