Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Nordesía Vermut Blanco

Vermutit, Portit, Sherryt & väkevöidyt

Nordesía Vermut Blanco

Nordesia Blanco.jpg
Nordesia Blanco.jpg

Nordesía Vermut Blanco

28.70

Valkoinen vermutti, jonka rypäleet kasvavat Val do Ullan graniittisilla porrastetuilla rinteillä. Täydellinen valkoista vermuttia vaativissa cocktail-sekoituksissa.

Tuottaja: Nordesía Vermú
Alue / Laatuluokitus: Rías Baixas
Rypäle: Albariño
Pullokoko: 1,0 l

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Nordesia käyttää vermutiensa valmistuksessa poikkeuksellisen laadukkaita rypäleitä. Vermutiin valmistuksessa käytetyt albariño-rypäleet kasvavat Val do Ullan graniittisilla porrastetuilla rinteillä. Maustekasvit, juuret ja kukat ovat edelleen samoja, joita alueella on käytetty viinin maustamiseen satoja vuosia. Lisätty tisle on valmistettu samoista laadukkaista rypäleistä kuin vermutiin käytetty viinikin. Nordesian valkoisen vermutin intensiteetti on huomattava, kokonaisuus elegentti ja aivan mielettömän juotava. Toimii kuin nyrkki naamaan myös valkoista vermuttia vaativissa cocktail-sekoituksissa – tämä ei ole pelkkä reseptiikassa listattu pakollinen ainesosa, vaan keskeinen elementti rakennettaessa nättiä ja tasapainoista, kerroksittaista kokonaisuutta. 

Maustaminen tehdään kasvien herkkien aromien säilyttämiseksi pelkästään kylmämaserointina tisleen kanssa. Prosessi kestää noin kuukauden, minkä jälkeen maustettu tisle sekoitetaan viiniin. Tämän jälkeen vermutia kypsytetään vanhoissa ranskalaisissa tammitynnyreissä neljän kuukauden ajan.

Alkoholi: 16% vol.

Käyttö: Kokeille osana cokctaileja

Tarjoilulämpötila:  8–10°C