Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Gutierrez Colosia Pedro Ximénez

Vermutit, Portit, Sherryt & väkevöidyt

Gutierrez Colosia Pedro Ximénez

Gutierrez pedro.jpg
Gutierrez pedro.jpg

Gutierrez Colosia Pedro Ximénez

19.20

Auringossa konsentroituneista rypäleistä valmistettava makea tammikypsytetty sherry.

Tuottaja: Gutierrez Colosia
Alue / Laatuluokitus: DO Jerez
Rypäle: 100% Pedro Ximénez
Pullokoko: 0,375 l

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Pedro Ximeneziin käytettävät rypäleet kerätään myöhään, kun ne ovat ylikypsiä ja makeita. Tämän jälkeen rypäleitä vielä kuivatetaan auringossa 5-6 päivän ajan, jolloin niiden sokeripitoisuus tiivistyy entisestään. Rypäleet puristetaan, minkä jälkeen mehu alkaa käydä neutraalien hiivojen avulla. Perusviini väkevöidään puhtaalla alkoholilla noin 15–16 prosenttiseksi. Tämän jälkeen viini pumpataan tammitynnyreihin ja sen annetaan kypsyä hapen kanssa noin kolmen vuoden ajan. Jäännössokeria 350g/l.

Alkoholi: 17% vol.

Käyttö: Juustojen tai jälkiruokien seurana.

Tarjoilulämpötila: 8-10 °C

Kuvaus: Tuoksussa kuivattua taatelia, rusinaa ja saksanpähkinää. Äärimmäisen makea ja varsin sakea suuntuntuma. Maussa toffeeta, kuivattuja hedelmiä ja ripaus pippuria.