Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Vallein-Tercinier Eng

Vallein Tercinier on perinteikäs ranskalainen konjakin valmistaja. Tercinierin perheen historia alueella ulottuu 1400-luvun loppupuolelle ja konjakin salainen resepti on siirtynyt polvelta seuraavalle jo sukupolvien ajan. Viinitien valikoimissa on tilan Pineau des Charentes –viinit, joka koostuu käymättömästä rypälemehusta, jota leikataan valmiilla konjakilla. Lopputulos on makea yhdistelmä raikkautta ja syvyyttä.

Pineau des Charentesin tyyli on ikivanhaa perua. Juomia on valmistettu Charentesin alueella vuosisatoja. Tarinan mukaan 1500-luvun lopussa eräs viininkasvattaja kaatoi vahingossa rypälemehua konjakkitynnyriin. Alkuun hän raivoistui potentiaalisesti varsin kalliista virheestään, mutta maistettuaan lopputulosta, innostui. Ajatustahan voisi kehitellä eteenpäin.

Makeille apertiiveille persot ranskalaiset nauttivat Pineauta usein illallisen ensimmäisenä juomana. Pohjoismaalaisessa kulttuurissa Pineau on ilmiselvä jälkiruokaviini, joka hoitaa pestinsä kunnialla makeammankin annoksen kyytipoikana.

Tuottajan kotisivu: www.cognac-tercinier.com

Vallein-Tercinier

phoca_thumb_l__FAB1783.resized-2.jpg

Vallein-Tercinier is a traditional French producer of Cognac. The Tercinier family’s history reaches back to the end of the 15th century and their Cognac’s secret recipe has been handed down from one generation to the next for centuries. Viinitie has available their Pineau des Charentes wines, which are unfermented grape juice that is cut with Cognac. The result is a sweet combination of freshness and depth.

The Pineau des Charentes style is ancient and has been made in the Charentes region for centuries. According to legend, a vine grower accidentally spilled some must into a barrel of Cognac. At first he was angry at having potentially made an expensive mistake, but he became excited having tasted the resulting drink. This might be a blend worth investigating further.

Sweet aperitifs are common in France and Pineau is often the first drink of the evening. Here in the north, Pineau is a clear candidate for a dessert drink and it really holds its own even with sweeter desserts.

Vallein-Tercinierin tisleet löytyvät salasanana takaa täältä.