Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Vallein-Tercinier

Vallein Tercinier on perinteikäs ranskalainen konjakin valmistaja. Tercinierin perheen historia alueella ulottuu 1400-luvun loppupuolelle ja konjakin salainen resepti on siirtynyt polvelta seuraavalle jo sukupolvien ajan. Viinitien valikoimissa on tilan Pineau des Charentes –viinit, joka koostuu käymättömästä rypälemehusta, jota leikataan valmiilla konjakilla. Lopputulos on makea yhdistelmä raikkautta ja syvyyttä.

Pineau des Charentesin tyyli on ikivanhaa perua. Juomia on valmistettu Charentesin alueella vuosisatoja. Tarinan mukaan 1500-luvun lopussa eräs viininkasvattaja kaatoi vahingossa rypälemehua konjakkitynnyriin. Alkuun hän raivoistui potentiaalisesti varsin kalliista virheestään, mutta maistettuaan lopputulosta, innostui. Ajatustahan voisi kehitellä eteenpäin.

Makeille apertiiveille persot ranskalaiset nauttivat Pineauta usein illallisen ensimmäisenä juomana. Pohjoismaalaisessa kulttuurissa Pineau on ilmiselvä jälkiruokaviini, joka hoitaa pestinsä kunnialla makeammankin annoksen kyytipoikana.

Tuottajan kotisivu: www.cognac-tercinier.com

Vallein Tercinier

Vallein Tercinier on perinteikäs ranskalainen konjakin valmistaja. Vanhojen kansioiden tutkailu paljasti, että perhetuottaja lähetti ensimmäisen kärryllisen väkijuomia Suomeen jo 1950-luvulla. Tercinierin perheen historia alueella ulottuukin pitkälle, 1400-luvun loppupuolelle, ja konjakin salainen resepti on siirtynyt polvelta seuraavalle jo sukupolvien ajan. Viinitien valikoimissa on laadukkaiden VSOP ja XO-konjakkien ohella saatavilla myös tilan väkevöidyt Pineau des Charentes -viinit, jotka koostuvat käymättömästä rypälemehusta, jota leikataan valmiilla konjakilla. Lopputulos on makea yhdistelmä raikkautta ja syvyyttä.

Pineau des Charentesin tyyli on ikivanhaa perua. Juomia on valmistettu Charentesin alueella vuosisatoja. Tarinan mukaan 1500-luvun lopussa eräs viininkasvattaja kaatoi vahingossa rypälemehua konjakkitynnyriin. Alkuun hän raivoistui potentiaalisesti varsin kalliista virheestään, mutta maistettuaan lopputulosta, innostui. Ajatustahan voisi kehitellä eteenpäin.

Makeille apertiiveille persot ranskalaiset nauttivat Pineauta usein illallisen ensimmäisenä juomana. Pohjoismaalaisessa kulttuurissa Pineau on ilmiselvä jälkiruokaviini, joka hoitaa pestinsä kunnialla makeammankin annoksen kyytipoikana.