Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Azul y Garanza Bodegas Vitis

Valkoviinit

Azul y Garanza Bodegas Vitis

vitis-de-azul-y-garanza.jpg
vitis-de-azul-y-garanza.jpg

Azul y Garanza Bodegas Vitis

13.90

Navarran kuivan karuissa olosuhteissa syntyvä luomuvalkoviini, jossa sekoittuvat Iberian niemimaan valkoiset lajikkeet.

Tuottaja: Azul y Garanza Bodegas
Vuosikerta: 2018
Alue / Laatuluokitus: DO Navarra
Rypäle: 60% Garnacha Blanca, 40% Viura
Pullokoko: 0,75 l

Luomu ja vegaaninen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Viiniköynnökset kasvavat kuivan karulla maaperällä Las Bardenas Realesin autiomaan kupeessa. Biodiversiteetti on kuitenkin olosuhteisiin nähden rikasta ja viiniköynnösten välille onkin istutettu manteli-, oliivi- ja aprikoosipuita sekä olosuhteita kestäviä puskakasveja. Keskikokoisten köynnösten tuottamat rypäleet ovat pieniä ja intensiivisiä. Viini valmistetaan alusta loppuun luomumenetelmin. Rypäleet kerätään käsin, jonka jälkeen ne puristetaan hellästi. Käyminen tapahtuu 16-19°C lämpötilassa vanhoissa sementtitankeissa. Malolaktinen käyminen estetään pienellä määrällä rikkidioksidia. Viini lepää noin 3 kuukautta tankeissa ennen pullotusta.

Alkoholi: 13,5% vol.

Käyttö: Toimii upeasti sellaisenaan, mutta on myös monipuolinen kumppani kala- ja äyriäisruoille, salaateille sekä kasvisalkupaloille.

Tarjoilulämpötila: 10-12°C

Kuvaus: Tuoksussa on vaaleita hedelmiä, kuten päärynää ja melonia. Kuiva ja hedelmäinen maku sekä kermainen suutuntuma täyttävät suun, mutta keveä hapokkuus tarjoaa vastapainoksi raikkautta ja ryhdikkyyttä. Paketin kruunaa upean aromaattinen kukkaisuus.