Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Vina Čotar Vitovska

Valkoviinit

Vina Čotar Vitovska

vina-cotar-vitovska.jpg
vina-cotar-vitovska.jpg

Vina Čotar Vitovska

31.80

Noin viikon kestävällä kuorikontaktilla valmistettu persoonallinen Vitovska.

Tuottaja: Vina Čotar
Vuosikerta: 2016
Alue / Laatuluokitus: Kras
Rypäle: 100% Vitovska
Pullokoko: 0,75 l

Vegaaninen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Rypäleet kasvavat välimerellisessä ilmastossa 200 metrin korkeudella rautapitoisella terra rossa -maalla, jonka alta löytyy kerros kalkkikiveä. Köynnökset ovat yli 30-vuotiaita ja istutustiheys 7300 köynnöstä per hehtaari. Rypäleet poimitaan käsin ja ne saavat maseroitua kuorien kanssa 4-10 päivän ajan, riippuen vuosikerran laadusta. Käyminen tapahtuu avoimissa 200-2000-litraisissa tynnyreissä spontaanisti ilman lisättyjä hiivoja. Viini kypsyy sakan päällä ilman rikkidioksidilisäystä pitkään ennen sen lappoamista kypsytystynnyreihin. Viini kypsyy 2-3 vuoden ajan erikokoisissa vanhoissa tynnyreissä. Pullotuksen yhteydessä viiniä ei suodateta. Rikkidioksidin kokonaismäärä on noin 10mg/l.

Alkoholi: 12% vol.

Käyttö: Rasvaiset kalat ja grillatut porsaankyljykset.

Tarjoilulämpötila: 10-12°C

Kuvaus: Runsas tuoksu, jossa oksidatiivisia pähkinäisiä piirteitä ja kypsää hedelmää. Kuiva maku on täyteläinen ja tekstuuria löytyy runsaasti.