Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Veyder-Malberg Riesling Bruck

Valkoviinit

Veyder-Malberg Riesling Bruck

veyder bruck riesling.jpg
veyder bruck riesling.jpg

Veyder-Malberg Riesling Bruck

39.90

Äärimmäisen rajallisen tuotannon riesling Itävallan Wachaun korkeimmilta palstoilta. Hedelmää, mausteisuutta ja mineraalisuutta kosiskelevassa muodossa.

Tuottaja: Veyder-Malberg
Vuosikerta: 2011
Alue / Laatuluokitus: Qualitätswein – Wachau
Rypäle: Riesling
Pullokoko: 0,75 l

Biodynaaminen ja vegaaninen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Bruck tunnetaan Viesslingin lämpimimpänä ja parhaimpana palstana, vaikka se on itse asiassa Wachaun korkein ja viilein tarha. Rypäleet poimitaan käsin ja vain terveet rypäleet valikoidaan. Vuorokauden ajan kestävän maseraation jälkeen rypäleet puristetaan perinteisellä koripuristimella ja mehun annetaan asettua 24 tunnin ajan. Käyminen tapahtuu spontaanisti teräsastioissa ja 300-1500-litraisissa tammitynnyreissä käymislämpötilan yltäessä 20-25°C. Viini kypsyy terästankeissa 6-8 kuukauden ajan, minkä jälkeen se suodatetaan, ettei viiniin jää maitohappobakteeria. Viiniä ei kirkasteta. Jäännössokeria 5.2 g/l ja happoja 6.1 g/l.

Alkoholi: 12% vol.

Käyttö: Erinomainen ruokaviini äyriäisille ja kaloille.

Tarjoilulämpötila: 8-10 °C

Kuvaus: Raikas ja kukkaisa tuoksu. Maku on kuiva, puhdas ja pehmeän hapokas. Kukkaisuutta, vehreitä aromeja ja mineraalisuutta.