Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Veyder-Malberg Liebedich Grüner Veltliner

Valkoviinit

Veyder-Malberg Liebedich Grüner Veltliner

Liebedich.jpg
Liebedich.jpg

Veyder-Malberg Liebedich Grüner Veltliner

25.20

Nimikin sen kertoo – tämä intensiivinen wachaulainen grüner vie jalat alta!

Tuottaja: Veyder-Malberg
Vuosikerta: 2017
Alue / Laatuluokitus: Qualitätswein – Wachau
Rypäle: Grüner Veltliner
Pullokoko: 0,75 l

Biodynaaminen ja vegaaninen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Rypäleet saadaan viideltä eri terassipalstalta, Bruckilta, Schöniltä, Buschenbergilta, Hochrainilta ja Loibenbergilta, sekä tasamaalla sijaitsevalta Kreutlesilta. Palstat itsessään ovat niin pieniä etteivät niiden satomäärät riitä yksittäisten palstaviinien tuotantoon, joten rypäleet kootaan yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi. Rypäleet poimitaan käsin valikoiden vain terveimmät rypäleet. Rypäleiden annetaan maseroitua 24 tunnin ajan, minkä jälkeen ne puristetaan koripuristimella. Mehun annetaan asettua 24 tunnin ajan, minkä jälkeen se käy spontaanisti terästankeissa ja 300-1500-litraisissa tammitynnyreissä. Käymislämpötila kohoaa korkeimmillaan 20-25°C. Malolaktinen käyminen tapahtuu luonnollisesti ja ensimmäinen rikkidioksidilisäys tehdään vasta sen jälkeen keväällä. Viini kypsyy 5 kuukauden ajan terästankeissa, minkä jälkeen se kirkastetaan bentoniitilla ja suodatetaan.

Alkoholi: 12,5% vol.

Käyttö: Kala- ja kasvisruoat.

Tarjoilulämpötila: 8-10 °C

Kuvaus: Kuiva, raikas ja mineraalinen. Intensiivistä vihreää hedelmää ja hiven yrttisyyttä.