Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Suertes del Marqués Trenzado

Valkoviinit

Suertes del Marqués Trenzado

suertes-del-marques-trenzado.jpg
suertes-del-marques-trenzado.jpg

Suertes del Marqués Trenzado

23.40

Paikallisista lajikkeista tehty viini Valle de la Orotavasta.

Tuottaja: Suertes del Marqués
Vuosikerta: 2017
Alue / Laatuluokitus: DO Valle de la Orotava
Rypäle: 90% Listán Blanco, 6% Pedro Ximénez, Albillo Criollo, Gual, Marmajuelo, Malvasia
Pullokoko: 0,75 l

Natural-viini, sertifioimaton luomu, vegaaninen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Rypäleet kerätään Valle de la Orotavasta El Esquilón, La Palapa, Cruz Santa, La Piñera, Los Topes ja La Florida -tarhiolta. Listán Blanco ja Pedro Ximénez -köynnökset ovat 100-vuotiaita ja loput lajikkeet noin 15-vuotiaita. Pääasiassa tarhat kasvavat cordón trenzado -tyylillä, minkä mukaan itse viini on nimetty. Rypäleet kerätään käsin 16kg koreihin. Kokonaiset rypäletertut puristetaan pneumaattisesti ja hellävaroen. 40% viinistä käy kuorten kanssa sementtitankeissa ja avoimissa muoviastioissa, ja loput 60% ilman kuoria 500-litraisissa ranskalaisissa tammitynnyreissä. 20% viinistä kypsyy sementtitankeissa ja loput 8 kuukauden ajan sakan päällä 500-litraisissa ranskalaisissa tammitynnyreissä, joista 50% on käytössä toista kertaa ja 50% 3-4 kertaa.

Alkoholi: 13,5% vol.

Käyttö: Toimii upeasti sellaisenaan, mutta on myös monipuolinen kumppani kala- ja äyriäisruoille, salaateille sekä kasvisalkupaloille.

Tarjoilulämpötila: 10-12°C

Kuvaus: Tuoksu on persoonallinen, ja siitä voi löytää kypsää sitruunaisuutta ja hentoa savuisuutta. Maku on kuiva ja melko täyteläinen, hapokkuuden tuodessa viinille selkärangan, joka johdattelee jälkimakua pitkään.