Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Sobrero Langhe Bianco

Valkoviinit

Sobrero Langhe Bianco

sobrero-langhe-bianco.jpg
sobrero-langhe-bianco.jpg

Sobrero Langhe Bianco

18.50

Tyylikkäällä makupaletilla varustettu 100% Chardonnay Pohjois-Italian Langhesta.

Tuottaja: Sobrero
Vuosikerta: 2018
Alue / Laatuluokitus: Langhe
Rypäle: 100% Chardonnay
Pullokoko: 0,75 l

Vegaaninen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Viinin nimi VII viittaa Flavion isään, joka oli perheensä seitsemäs lapsi. Köynnökset kasvavat 320 metrin korkeudessa Castiglione Fallettossa hehtaarin kokoisella, 1989 istutetulla tarhalla savisessa maaperässä. Tertut puristetaan kokonaisina ja viini saa asettua 7-10 päivän ajan viileässä. Käyminen tapahtuu spontaanisti 18-20°C terästankeissa, minkä jälkeen se viilennetään jälleen 10°C. Viini kypsyy sakan päällä muutamia viikkoja eikä malolaktista käymistä sallita. Viini pullotetaan joulukuussa.

Alkoholi: 14% vol.

Käyttö: Monipuolinen ruokaviini kala- ja äyriäisruoille, luonnollisesti myös erilaisille antipasto-lajitelmille, sekä perinteisille italialaisille risotto- ja pastaruoille.

Tarjoilulämpötila: 8-10°C

Kuvaus: Ekspressiivisessä tuoksussa on niitettyä heinää, kuivattuja kukkia, makeaa vaniljaisuutta, sekä trooppisten hedelmien aromeja. Tiivis ja runsaan vivahteikas makupaletti seuraa tuoksua ja siitä erottuu lisäksi akaasiahunajaa sekä kuivattua mantelia.