Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Pierrick Harang Sans Air Sauvignon Blanc

Valkoviinit

Pierrick Harang Sans Air Sauvignon Blanc

pierrick-harang-sans-air.jpg
pierrick-harang-sans-air.jpg

Pierrick Harang Sans Air Sauvignon Blanc

11.90

Sans Air on Sancerre-vaikutteinen Sauvignon Blancin ja Chardonnayn täydellinen liitto, joka toimii niin tilanteessa kuin tilanteessa. Tuotettu yhteistyössä Viinitien pitkäaikaisen ystävän, Pierrick Harangin, kanssa.

Tuottaja: Pierrick Harang Wine
Vuosikerta: 2018
Alue / Laatuluokitus: IGP Pays d’Oc
Rypäle: 95% Sauvignon Blanc, 5% Chardonnay
Pullokoko: 0,75 l

Vegaaninen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Rypäleet tulevat tarhoilta Pépieuxin, Rieux Minervoisin ja Hompsin alueilta Languedocista. Maaperä on kalkkista savimaata. Kuorikontakin jälkeen rypäleet puristuvat alkuun painovoiman avulla, jonka jälkeen puristusta avitetaan kevyellä paineella. Lämpökontrolloitu maseraatio 5 päivän ajan. Lämpökontrolloitu käyminen teräsastioissa, jonka jälkeen viini kypsyy sakkojen päällä betoniastioissa n. 2 kk.

Alkoholi: 12,5% vol.

Käyttö: Kaikenlaisille mereneläville, vaaleille lihoille ja etenkin vuohenjuuston kumppaniksi. Monenlaisten kasvisruokien seuraan, myös mausteisemmille vaihtoehdoille. Toimii loistavasti myös sellaisenaan.

Tarjoilulämpötila: 10-12°C

Kuvaus: Kuiva ja rapsakkaan hapokas viini, jonka mausta erottuu raikasta sitrusta ja kevyttä yrttisyyttä. Pitkä hiivasakkakypsytys ja pieni lisäys Chardonnayta tuo viiniin runkoa ja leveyttä.