Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Loimer Grüner Veltliner mit Achtung

Valkoviinit

Loimer Grüner Veltliner mit Achtung

loimer-gruner-achtung.jpg
loimer-gruner-achtung.jpg

Loimer Grüner Veltliner mit Achtung

27.10

Kuorikontaktin avulla valmistettu oranssiviini Itävallan ikiomasta Grüner Veltlineristä.

Tuottaja: Fred Loimer
Vuosikerta: 2015
Alue / Laatuluokitus: Niederösterreich
Rypäle: 100% Grüner Veltliner
Pullokoko: 0,75 l

Biodynaaminen ja vegaaninen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Mit Achtung -sarjan viinit ovat Fredin sanojen mukaan “Slow Wines” sillä ne valmistetaan ajan kanssa antaen viineille huomiota. Tehokkuuteen pyrkivää modernia teknologiaa ei kellarissa käytetä. Rypäleet valikoidaan ja poimitaan käsin. Kolmasosa rypäleistä puristetaan ja niiden annetaan uuttua 24 tunnin ajan ennen puristusta ja mehun spontaania käymistä tammitynnyreissä. Kolmasosa rypäleistä käy kokonaisina tammitynnyreissä neljän viikon ajan. Kolmasosa rypäleistä laitetaan kvevreihin 50% kokonaisina rypäleinä ja 50% kokonaisina terttuina kuuden kuukauden ajaksi. Viini sekoitetaan ja se kypsyy isoissa tammitynnyreissä ensin kaiken hiivasakan päällä 8 kuukauden ajan ja vielä hienon hiivasakan päällä 10 kuukauden ajan. Kokonaisrikkidioksidin määrä on alle 35mg/l.

Alkoholi: 13,5% vol.

Käyttö: Kurpitsarisoton ja currien kumppaniksi.

Tarjoilulämpötila: 12-14 °C

Kuvaus: Mausteisessa tuoksussa on lajikkeelle tyypillistä pippurisuutta. Suutuntuma on hieman tarttuva ja täyteläinen, mutta kokonaisuutena viini on harmoninen.