Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Valkoviinit

Lanzerac Chardonnay

lanzerac-chardonnay.jpg
lanzerac-chardonnay.jpg

Lanzerac Chardonnay

18.10

Paahteinen ja hedelmäinen Chardonnay Stellenboschista.

Tuottaja: Lanzerac
Vuosikerta: 2016
Alue / Laatuluokitus: WO Jonkershoek Valley / Stellenbosch
Rypäle: 100% Chardonnay
Pullokoko: 0,75 l

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Chardonnay-rypäleet saadaan Stellenboschin Jonkershoek Valleysta, viideltä eri palstalta, joiden maaperä on pääasiassa hiekkainen. Köynnökset ovat 21-24-vuotiaita ja tarhoilla kasvaa useita eri klooneja. Sadonkorjuu tapahtui helmikuun alkupuolella. Rypäleet valikoidaan tarkasti ja erotetaan rangoistaan, minkä jälkeen ne murskataan ja viilennetään 15°C ennen puristusta. Viinin annetaan asettua 48 tunnin ajan, ennen kuin se erotetaan sakastaan. 70% viinistä käy 300-litraisissa burgundilaisissa tammitynnyreissä ja 30% terästankeissa. Tynnyrit ovat sekoitus 1-4-vuotiaita astioita. Jokaisen palstan rypäleet käytetään erikseen hieman eri tavoin, ja käymisen jälkeen viinit kypsyvät sakan päällä 7-8 kuukauden ajan. Sakkaa pyöritellään viikoittain. Lopulta viinierät sekoitetaan keskenään ja viini on valmis pullotettavaksi.

Alkoholi: 14% vol.

Käyttö: Savustetun lohen kumppaniksi.

Tarjoilulämpötila: 10-12 °C

Kuvaus: Tuoksu on moniulotteinen, ja siitä voi erottaa kypsää sitruunaa, paistettua omenaa, inkivääriä ja vaniljaa. Maku on kuiva ja täyteläinen, hapokkuuden ja hedelmäisyyden ollessa hienosti tasapainossa.