Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Berthet-Bondet Tradition

Valkoviinit

Berthet-Bondet Tradition

bertet-bondet-tradition.jpg
bertet-bondet-tradition.jpg

Berthet-Bondet Tradition

28.10

Erilllään kypsyneet Chardonnay- ja Savagnin-rypäleet yhdistyvät Juran alueen oksidatiivisessa erikoisuudessa, joka on tuotettu perinteiseen “sous voile” -tyyliin.

Tuottaja: Berthet-Bondet
Vuosikerta: 2014
Alue / Laatuluokitus: Côtes du Jura
Rypäleet: 70% Chardonnay, 30% Savagnin
Pullokoko: 0,75 l

Luomu 

Add To Cart

Valmistustapa: Manuaalinen sadonkorjuu, jonka jäljiltä rypäletertut puristetaan kokonaisina. Rypälelajikkeet käyvät erikseen 12 kk terästankeissa ja kypsyvät kahden vuoden ajan tammitynnyreissä hiivakerroksen alla. Lajikkeet sekoitetaan ennen pullotusta, kun kypsymisaikaa on jäljellä 3–6 kk.

Alkoholi: 13% vol.

Käyttö: Merenantimille, kermaisille sienruoille ja juustoille – etenkin paikallisen Comté-juuston kylkeen 

Tarjoilulämpötila: 10-12 °C

Kuvaus: Runsas ja vivahteikas tuoksu. Maku seuraa tuoksun monipuolisia aromeja – kuivattua hedelmää, saksanpähkinää ja omenankotaa. Täyteläistä makuprofiilia taittaa raikasta happorakenne. Pitkä, pähkinäinen jälkimaku.