Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Azul y Garanza Bodegas Naturaleza Salvaje

Valkoviinit

Azul y Garanza Bodegas Naturaleza Salvaje

azul-y-garanza-naturaleza-salvaje.jpg
azul-y-garanza-naturaleza-salvaje.jpg

Azul y Garanza Bodegas Naturaleza Salvaje

21.40

Villin luonnon lahja viininystäville! Äärimmäisen pienistä Garancha Blanca -rypäleistä lyhyellä kuorikontaktilla valmistettu viini.

Tuottaja: Azul y Garanza Bodegas
Vuosikerta: 2018
Alue / Laatuluokitus: DO Navarra
Rypäle: 100% Garnacha Blanca
Pullokoko: 0,75 l

Luomu ja vegaaninen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Viiniköynnökset kasvavat kuivan karulla maaperällä Las Bardenas Realesin autiomaan kupeessa. Biodiversiteetti on kuitenkin olosuhteisiin nähden rikasta ja viiniköynnösten välille onkin istutettu manteli-, oliivi- ja aprikoosipuita sekä olosuhteita kestäviä puskakasveja. Hallan vuoksi köynnösten tuottamat rypäleet ovat erittäin pieniä ja intensiivisiä. Viini valmistetaan alusta loppuun luomumenetelmin. Rypäleet kerätään käsin, jonka jälkeen ne laitetaan kuorineen vanhoihin sementtitankkeihin. Kuoret poistetaan manuaalisesti 5 päivän jälkeen ja viini jatkaa käymistään spontaanisti kahden viikon ajan ilman lämpökontrollia. Viini kypsyy 9 kuukauden ajan savisissa amforoissa sakan päällä, eikä sitä kirkasteta tai suodateta ennen pullotusta. Rikkidioksidia lisätään pieni määrä pullotuksen yhteydessä.

Alkoholi: 11,5% vol.

Käyttö: Runsaan suutuntumansa vuoksi moniulotteinen viini erilaisille ruoille, kuten ilmakuivatuille kinkuille, rasvaisille kalaruoille tai porsaankyljelle.

Tarjoilulämpötila: 10-12°C

Kuvaus: Tuoksussa on vaaleita hedelmiä ja marsipaania. Kuiva ja täyteläinen maku, mihin kuorikontakti tuo raikastavaa tekstuuria.