Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Adegas Valmiñor Rías Baixas Davila

Valkoviinit

Adegas Valmiñor Rías Baixas Davila

davila.jpg
davila.jpg

Adegas Valmiñor Rías Baixas Davila

18.30

Ei ainoastaan alueen parhaimmistoon, vaan myös maan parhaimmistoon lukeutuva valkoviini kategoriassaan. Huikea ruokaviini, joka puhaltaa ravut ja äyriäiset takaisin henkiin.

Tuottaja: Adegas Valmiñor
Vuosikerta: 2018
Alue / Laatuluokitus: DO Rías Baixas
Rypäle: 65% Albariño, 25% Treixadura, 10% Loureira Blanc
Pullokoko: 0,75 l

Vegaaninen

Add To Cart

Terroir, valmistustapa ja kypsytys: Viinipalstat sijaitsevat Luoteis-Espanjan Riás Baixasin eteläisellä O Rosalin ala-alueella, aivan rannikon tuntumassa Portugalin rajalla. Ilmasto on espanjalaisittain viileä ja sademäärät ovat korkeita. Tarhojen maaperä koostuu lietteisestä savesta ja joen mukanaan tuomista kivistä. Viinin valmistukseen käytettävät rypäleet saadaan vähintään 40-vuotiaista köynnöksistä, poimitaan käsin 20kg laatikoihin ja valikoidaan viinitalolla. Sen jälkeen kukin rypälelajike maseroituu 10°C 6-8 tunnin ajan ennen niiden puristamista. Kunkin lajikkeen rypälemehu käytetään erikseen terästankeissa. Albariño ja Loureira kypsyvät sakan päällä 2 kuukauden ajan.

Alkoholi: 13% vol.

Käyttö: Kala- ja äyriäisruoat. Maa- ja latva-artisokkaa sisältävät annokset sopivat viinille erityisen hyvin.

Tarjoilulämpötila: 10-12 °C

Kuvaus: Puhdaspiirteisessä ja aromaattisessa tuoksussa on ruohoa, vihreää omenaa ja aprikoosia. Kuiva maku on runsas ja keskihapokas.