Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

The 86 Company Caña Brava Rum

Tisleet

The 86 Company Caña Brava Rum

Cana Brava Rum.jpg
Cana Brava Rum.jpg

The 86 Company Caña Brava Rum

41.10

3-vuotias suodatettu panamalainen rommi, joka on tehty vanhan maailman tyyliin, klassikoiden inspiroimana. Rommin taustalla vaikuttaa Kuubasta Panamaan muuttanut "Don Pancho", jonka kokemus romminvalmistuksesta ulottuu yli 1970-luvulle.

Tuottaja: The 86 Company
Valmistuspaikka: Las Cabras Distillery, Herreras, Panama
Raaka-aineet: Sokeriruoko, vanhemmat rommivuosikerrat
Pullokoko: 0,7 l

Add To Cart

Valmistustapa ja kypsytys: Sokeriruoko kerätään Herreran sokeriruokoviljelmiltä, se leikataan ja puristetaan mehuksi. Mehu keitetään, jotta kristallisoitunut sokeri voidaan erottaa melassista. Melassiseokseen lisätään ananashiivoja, jolloin käymisreaktio alkaa. Seos tislataan viiteen kertaan ja alkoholipitoisuus nousee 92–94%:iin. Tisle leikataan 75%:seksi ja se siirretään amerikkalaisiin tammitynnyreihin 18–24 kuukauden ajaksi. Toinen leikkaus laskee alkoholipitoisuuden 49%:seksi, jonka jälkeen tisle siirretään amerikkalaisiin viskitynnyreihin 12–24 kuukauden ajaksi. Kolmen vuoden jälkeen rommiin sekoitetaan osa vanhempaa rommia. Seos suodatetaan kolmeen kertaan (Carbon filtration, Millipore Cellulose Filtration & Cold Filtration).

Alkoholi: 43% vol.

Käyttö: Juomasekoituksissa

Kuvaus: Aromaattisessa tuoksussa on ruohoa, hunajaa ja vaniljaa. Kuiva, suhteellisen täyteläinen ja silkkinen suuntuntuma. Maussa on raikasta sokeriruokoa ja sitruunaa, hieman tummaa suklaata, kaakaota ja vaniljaa.