Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Classics Never Grow Old tasting

TAPAHTUMAT

Back to All Events

Classics Never Grow Old tasting

  • latva Pohjoinen Makasiinikatu Helsinki, 00130 Finland (map)

Klassiset viinit ovat klassikkoja syystä. Maanantaina 26.8. pureudumme ikonisten ja kulttuuris-historiallisesti merkittävien viinialueiden tyylipuhtaisiin benchmark-viineihin. Paikalle lennähtävät mm. alsacelaisen uutuustilamme Domaine Etienne Loewin Etienne Loew, Dourosta kotoisin olevan perinteikkään perhetilan Pocas Juníorin Joao Afonso ja sherrytila Gutierrez Colosian Patricio Grandes Cádizin maakunnasta. Luvassa tuttuun tyyliin erittäin mielenkiintoisia Wine Talkseja, joista lisää heinä-elokuun vaihteessa.

Tastingpaikkana toimii Kasarmitorin kupeessa sijaitseva ravintola Latva, Pohjoinen Makasiinikatu 9. Viinejä kaatelemme klo 11–16.30 välisenä aikana. Tasting on tarkoitettu alan ammattilaisille. Laitahan kalenteriin!

Earlier Event: April 23
Georgian Wines Masterclass